Overzicht productnieuws

Ongestoord concertbezoek TivoliVredenburg dankzij deuren Merford

Het nieuwe TivoliVredenburg beschikt over 5 zalen en brengt dan ook een breed spectrum aan muziekstijlen samen die iedere concertganger tevreden zal stellen.

Duco introduceert vernieuwde DucoBox Silent tijdens Week van de Bouw

Tijdens de Week van de Bouw krijgt u bij Duco (hal 3, stand A.012/A.020) de kans om van dichtbij kennis te maken met de vernieuwde versie van de DucoBox Silent.

CapaDATA geeft snel en makkelijk compleet verfadvies

Vanaf nu stelt Caparol een praktische tool beschikbaar voor schilders, groothandels, technisch adviseurs en opdrachtgevers in het vastgoedonderhoud.

Deceuninck introduceert nieuwe Potdeksel-gevelplank

Deceuninck staat vooral bekend om haar raam- en deursystemen maar beschikt ook over een ruim assortiment gevelbekledingsoplossingen.

Nieuwe Ecophon bandrasterpanelen: flexibele oplossingen voor bestaande of nieuwe kantoren

Open kantoorvloeren zijn een ware uitdaging als het gaat om het creëren van optimaal akoestisch comfort, met geluidsreductie, betere spraakverstaanbaarheid en minder geluidsverspreiding.

MAGNUM vorstprotectielint voorkomt bevroren waterleidingen

In de winter worden in veel situaties buitenkranen en -leidingen afgesloten. Dit om bevriezing en schade te voorkomen.

Nieuwe Armstrong Ultima+ plafondtegels zijn witter, strakker en sterker

Deze lijn is ontworpen met de toekomst in gedachten: door hun uitzonderlijke randafwerking hebben ze langere levensduur.

Van Boven zorgt voor ideaal (dag)licht!

In de hedendaagse architectuur speelt daglicht een belangrijke rol. De natuurlijke kleurstellingen van daglicht gebruikt men om sfeer en uitstraling aan een gebouw te geven.

SMARTairTM is het echt haalbare 'sleutelloze' toegangssysteem

Met SMARTairTM brengt LIPS moderne elektronische deurbediening met pasjes én pincodes nu ook binnen bereik van kleinere gebouwen, zoals bedrijfsverzamelgebouwen, groepspraktijken, zorgcentra, vakantieparken en kleinere hotels.

Alucobond composietpanelen vrolijken Kop van Lombok op

Zij stond ook in voor het masterplan van het volledige complex. Het bijzondere aan dit gebouw is zijn stedenbouwkundige betekenis.