Overzicht productnieuws

Solatube zorgt voor visueel comfort in elke ruimte

Niets is zo prettig als gezond daglicht in huis. Met het daglicht via Solatube® zien woonruimtes er comfortabeler en natuurlijker uit.

Prijsbewust en hoogwaardig bouwen op maat met SlimFix-XT Prefab

Tijd en (faal-)kosten besparen met een nieuw prefab-concept voor hellende daken. Dubbelschalige SlimFix-XT Prefab daksegmenten van IsoBouw worden projectspecifiek geproduceerd onder optimale omstandigheden.

Troax gaaspanelen effectief tegen inbraak en vandalisme

Of het nu om een nieuwe constructie of een renovatie gaat, Troax biedt klanten een hoog niveau aan veiligheid en beveiliging.

FAAY-wand houdt stand bij 130 minuten brand

Onlangs is bij Efectis een brandtest gehouden met de FAAY IW200 woningscheidende systeemwand. Met een indrukwekkende uitkomst: dit wandtype is maar liefst 130 minuten brandwerend!

Architectuur & Kunststof: welk project vindt u het mooist?

Stem en win een dubbele overnachting voor twee personen, inclusief ontbijt, in Hotel Bleecker in Bloemendaal of maak kans op 2 x 2 vrijkaarten voor het Tropenmuseum in Amsterdam.

Meer ZUURSTOF tot nadenken

Deze sessie gaat dieper in op de problematiek van het binnenklimaat in scholen en geeft ook een beeld van de gezonde en energiezuinige ventilatie-oplossingen.

Nieuwe wandgootsysteem heeft alleen maar voordelen

Het nieuwe Van Geel GWO Snap-on wandgootsysteem bestaat uit een stalen wandgoot met een dekselopening van 45 mm, waar u de voeding en data-aansluitingen direct, zonder montagedozen, adapters of afdekramen, in kunt klikken.

DucoSlide Wood zonwering: perfecte combinatie hout en aluminium

Duco Ventilation & Sun Control voorzag tandartsenpraktijk Mondzorg Middenmeer van architecturale zonwering in de vorm van de DucoSlide Wood. Zo leverde het bedrijf haar bijdrage aan dit ecologische gebouw.

Het Houten Hart Utrecht uitgevoerd met Envirodeck hout-kunststof vloeren

Het grootstedelijke woongebouw Kop van Lombok verrast vooral dankzij het prachtige binnenhof: een houten spektakelstuk met royale toepassing van de tropische hardhoutsoorten Azobé FSC en Bilinga FSC.

Assortiment Saint-Gobain Weber Beamix basis voor goede vloeropbouw

Naast de productsegmenten ‘gevel’, ‘reparatie’, ‘waterdichting en ‘hulpstoffen’ is Weber Beamix ook een gerenommeerd leverancier van bouwproducten voor het ‘vloer- en tegelsegment’.