Overzicht productnieuws

Vlakkelichtkoepel.nl komt met daklicht tot 4m2 prefab compleet met opstand

Vlakkelichtkoepel.nl uit Cuijk presenteert een unieke uitbreiding van de productlijn: een prefab vlakke lichtkoepel van 4m2 in een zadeldakuitvoering met productcertificaat SKG-KOMO attest.

HÜPPE zwaaivouwbare douchecabine is ideaal voor renovatie

Ontwikkeld voor kleine bad- en doucheruimten en voor situaties waar te weinig ruimte is voor een ruime douche, zoals vaak bij renovatie het geval is.

JASNO toont nieuwe 180 graden shutters op de Woonbeurs

JASNO introduceert een compleet vernieuwd vouwrailsysteem voor shutters. Nieuw in de collectie zijn de 180 graden shutters: panelen die nu 180 graden omgeklapt kunnen worden. Dit was voorheen nog niet mogelijk.

Intergas heeft nieuwe generatie HR-combiketels voor nu en in de toekomst

Vernieuwende technologieën worden vertaald in hoogwaardige producten. De Intergas Kombi Kompakt HRE-ketels zijn moderne, compacte designtoestellen met de baanbrekende technologie die 'dubbel HR' wordt genoemd.

EeStairs zwevende trap geeft ruimte bijzondere uitstraling

EeStairs zoekt naar het ontwerp dat zowel past in de omgeving als bij het imago en de wensen van de opdrachtgever. Een zwevende trap heeft een zekere luchtigheid, openheid en speelsheid.

Duco toont noviteiten voor energiezuinig binnenklimaat op Energie Vakbeurs

Duco Ventilation & Sun Control stelt op haar stand (hal 1, A040) 3 noviteiten centraal, die elk op hun manier bijdragen tot een gezond, comfortabel én energiezuinig binnenklimaat.

Nieuwe vaste trap van Gorter heeft automatisch stellende treden

Gorter® staat vooral bekend om hun unieke dakluik. Specifiek vanwege de onovertroffen hoge isolatiewaarde.

FAKRO’s opvouwbare zoldertrap stelt zolderruimte centraal

FAKRO vindt comfortabel wonen belangrijk en stelt daarbij de zolderruimte centraal. Of het nu gaat om voldoende daglicht of een gemakkelijk toetreding.

Plafond met geïntegreerde verlichting loopt van binnen naar buiten door

Het plafond (2500 m2) met binnenin uitstekende akoestiek en lichtreflectie en aan buitenkant hoge windlastwaarde en corrosiebestendig, is op maat ontworpen voor de gehele begane verdieping.

Evola decoratieve panelen zijn milieuvriendelijk en decoratief

Het gebruik van hout voor toepassing in de meubelsector en woninginrichting neem alleen maar toe. Vanuit ecologisch standpunt echter is het gebruik van echt, massief hout niet langer verdedigbaar.