Overzicht productnieuws

Buitenshuis genieten met de MAGNUM Arena terrasverwarmer

MAGNUM Arena terrasstralers zijn in eerste instantie ontworpen voor horeca en industriële toepassingen, maar vinden ook hun toepassing bij de particuliere eindgebruiker.

LaDura Premium gipskartonplaat combineert alle voordelen

Met de vezelversterkte LaDura Premium biedt Siniat een gipskartonplaat aan die op veel punten kan concurreren met massieve niet-dragende scheidingswanden.

Verplaatsbare wanden met geluiddempende luchtdoorvoerroosters

Rooms Katholieke Begraafplaats St. Laurentius heeft vorig jaar zomer zijn condoleanceruimte gerenoveerd. Een opvallend onderdeel van de renovatie betrof een flexibele scheidingswand met geluiddempende luchtdoorvoerroosters.

De Eurocol 706 Speciaalvoeg WD is nu ook stofarm

In navolging van het assortiment egalisatie- en reparatiemortels gaat Eurocol door met het stofarm maken van de productgroepen tegellijmen en voegmortels.

Wanden eenvoudig stralingswerend met gips-lood panelen

Bladlood is, dankzij de hoge dichtheid van het materiaal, uitermate geschikt voor het isoleren van ruimten waar met straling wordt gewerkt.

Het DERAKO systeem: pure en eerlijke materialen voor TenneT

Het in 2013 opgeleverde, nieuw gebouwde hoofdkantoor van TenneT in Arnhem, is een ontwerp van het architectenbureau Studio Groen + Schild uit Deventer.

Porotherm Poriso Lijmsysteem van Wienerberger is keramisch hoogstandje

Dat is in het kort de essentie van het Porotherm Poriso lijmsysteem, keramische binnenmuurstenen in combinatie met een uitgebreid assortiment toebehoren.

Himcoat FW geeft vloer en wand satijnen uiterlijk

Himcoat FW is geschikt als coating direct op betonnen ondergronden. Deze tweecomponenten coating kan zowel verticaal als horizontaal worden aangebracht, waardoor het mogelijk is de vloer en de muur naadloos in elkaar te laten overlopen.

FOAMGLAS en MISAPOR: eerste keuze voor passiefhuizen

FOAMGLAS® isolatie biedt met de MISAPOR® producten een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige cellulair glasoplossingen.

Glansrijke uitstraling met goud- en metallic afwerkingen

Voor individuele en hoogwaardige vormgeving van woningen en interieurs worden naast designvaardigheden ook ideeën en producten gevraagd.