Overzicht productnieuws

DAKMERK introduceert Multi Garantie voor multifunctionele daken

Kwaliteitsorganisatie voor het platte dak, DAKMERK, speelt in op de toename van multifunctionele daken en introduceert Multi Garantie.

RENSON introduceert schuifpaneel met beweegbare houten lamellen

Loggiawood® is een elegant schuifpaneel dat een aluminium kader met lamellen uit hout combineert. Bij de nieuwe Loggiawood® Paro 0140 Privacy zijn de lamellen beweegbaar.

Eerste brandwerende schuifdeur met inbraakklasse 4

Afgelopen voorjaar introduceerde Hoefnagels Branddeuren een unieke schuifdeur die brandwerendheid en inbraakwerendheid op klasse 3 combineert.

Deze schuifdeur werd verder doorontwikkeld en is nu ook beschikbaar op inbraakklasse 4.

BREEDVELD Connection combineert openheid met privacy

De nieuwe BREEDVELD G90 is een dubbel beglaasde paneelwand. Ideaal voor ruimtes waar zowel visuele openheid als ook privacy en stilte gewenst zijn. Deze mobiele glaswand biedt het allemaal.

Woonwijk wordt zonne-energiepark dankzij toepassing Derbisolar

In 2011 startte woningcorporatie Mitros met de renovatie van 640 woningen, verspreid over 18 flats in de Utrechtse wijk Overvecht Noord.

Duco’s nieuwe FireMax ‘ZR’ gaat letterlijk door het vuur

Op 18 september a.s. zal Duco Ventilation & Sun Control in hotel Van der Valk in Duiven de compleet vernieuwde, brandwerende FireMax ‘ZR’ lanceren.

Isolatieproducten Kingspan Insulation beperken risico brand

Brandveilige gebouwen zijn van cruciaal belang. Niet alleen vanwege mensenlevens en het risico op milieuvervuiling, maar ook vanwege de economische impact van een brand op een bedrijf.

Hernieuwbare bioplastics basis voor duurzaam dakopbouwsysteem

Het uitgebreide duurzame ZinCo-assortiment bestaat uit recyclebare en/of gerecyclede en/of biologisch afbreekbare grondstoffen.

Draadloze toegangscontrole bespaart kosten en energie

ASSA ABLOY Nederland presenteert een nieuwe whitepaper over de belangrijkste kostenbesparingen bij draadloze batterijgevoede toegangscontrole.

Solatube brengt nu regelbaar daglicht in elke ruimte

Veel daglicht is prettig, maar soms heeft een duistere ruimte voor even de voorkeur. Het Solatube® daglichtsysteem maakt het mogelijk om in iedere ruimte te genieten van natuurlijk daglicht.