Overzicht productnieuws

Unidek RenoAero verbetert energielabel en verhoogt comfort

2014 Is het jaar van de grote veranderingen: de bestaande woningbouw moet worden verduurzaamd en de overheid heeft daarbij grote energieambities. Ongeïsoleerde bestaande woningen moeten energiebesparend gerenoveerd worden en snel ook.

Caparol steenstrips geven gevels natuurlijke uitstraling

De gevel is het gezicht van een huis, een kantoor of een school. Alle reden om te zorgen voor een mooie en effectieve bescherming.

IsoBouw scoort met Oranje tijdens het WK-voetbal

Bij een groot voetbaltoernooi horen leuke Oranje-acties. Ook IsoBouw laat een dergelijke kans niet liggen.

Tijdelijke polikliniek voorzien van xComfort huisautomatisering van Eaton

Portakabin, Europees marktleider op het gebied van tijdelijke huisvesting, heeft in 2013 ruim 70 xComfort-actoren toegepast in een tijdelijk gebouw voor de spoedeisende hulp van het Bronovo Ziekenhuis te Den Haag.

Nightlife combineert nood- en beveiligingsverlichting voor buiten

Door de nood- met de verlichtingsmodellen van Famostar's Nightlife te combineren kan de totale verlichting aan de buitenzijde van het pand uniform worden gehouden. Ook wordt de veiligheid rondom het pand verhoogd.

De meest brandveilige houtwol-oplossing heet Heraklith

Tegenwoordig worden er steeds hogere eisen gesteld als het om duurzaamheid en de brandveiligheid van gebouwen en bouwmaterialen gaat.

Onopvallende binnenzonwering met dubbele functie

Het probleem bij veel binnenzonweringen is dat de korte golfstraling van de zon wordt geabsorbeerd en wordt omgezet in warmte.

De enige binnenzonwering die zich buitenzonwering mag noemen!

Dankzij Multifilm creëert u een optimaal binnenklimaat en bespaart u op de energie- en onderhoudskosten. Doordat onze zonwering aan de binnenzijde van het raam wordt geplaatst, is deze niet vatbaar voor weersinvloeden.

Zonwering wordt klimaatbeheersing met Somfy animeo KNX

De gevel van een gebouw, ook wel de ‘building envelope’ genoemd, vormt de scheiding tussen het binnen- en buitenklimaat van een gebouw of woning.

Metacon heeft de perfecte oplossing voor uw terrasoverkapping!

Onze producten treft u aan bij diverse gerenommeerde restaurants en andere horeca gelegenheden in nagenoeg alle grote steden in Nederland. Ook hebben veel mensen al comfortabel gezeten aan het strand onder onze kleurige producten.