Overzicht productnieuws

Hoofdrol voor DucoBox Focus en Duco WTW System tijdens Renovatie

Zowel de nieuwe DucoBox Focus als het Duco WTW System spelen een belangrijke rol op de stand van Duco (hal 3, stand A060) tijdens de Renovatiebeurs (9-11 april): hét platform bij uitstek voor duurzame vernieuwingen in de bouw!

Glazen louvresystemen toepassen? Colt adviseert…

De populariteit van glazen louvresytemen toegepast als natuurlijk ventilatie of rookbeheersingssysteem neemt toe omdat het enerzijds een elegante manier van ventileren is en anderzijds functioneel inzetbaar als rookafvoer of luchttoevoer.

Buitengewoon genieten met M-View balkonbeglazing

De lente staat weer voor de deur; tijd om van de voorjaarszon te gaan genieten. Dat kan met de M-View balkonbeglazing van Metaglas.

Keramische renovatieoplossingen zorgen voor duurzame kwaliteitsimpuls

Keramische renovatieoplossingen staan aan de basis van een duurzame waardecreatie voor bestaande bouw. Tijdens de beurs toont Wienerberger het complete pakket aan keramische renovatieoplossingen voor gevel en dak.

Emco entreematsystemen bieden duurzame, veilige en esthetische entree-oplossingen

Emco, specialist op het gebied van entreematsystemen en schoonloopzones, biedt toepassingen voor zowel de binnen- als buitenentree, met specifieke inlagen voor ieder type vuil in de entree; variërend van grof vuil tot fijn vuil en vocht.

Duurzaam bouwen met ‘groenste’ dakbedekking

Slechts één laag Universal dakbedekking is nodig om een sterk en duurzaam waterdicht dak te maken. Verwerking zonder brander maakt deze dakrollen geschikt voor brandveilige ontwerpen, zoals NEN 6050 voorschrijft.

TL-noodverlichting vervangen door LED met de universele renovatieset

Veel gebouwen zijn vandaag de dag nog volledig voorzien van tl-noodverlichting. Maar, de laatste jaren heeft LED zich als lichtbron bewezen. LED is kostenbesparend in energie en onderhoud.

Jaga Low-H2O is zuinigste radiator van Nederland

In onderzoek naar het afgifterendement en bijbehorende EPG-waardering heeft Kiwa Technology een kwaliteitsverklaring voor de Jaga Low-H2O warmtewisselaar afgegeven.

Knauf Insulation biedt duurzame isolatieoplossingen voor een perfecte renovatie

Bekijk ondermeer Urbanscape groendaksysteem, Supafil Timber frame en Heraklith brandveilige houtwol.

Uw entree renoveren? Is een nieuw aanzicht creëren!

In plaats van nieuwbouw wordt bestaande bouw steeds vaker gerenoveerd. Door het plaatsen van een nieuwe unit postkasten realiseert u snel en eenvoudig een andere uitstraling.