Overzicht productnieuws

Forbo introduceert nieuwe innovatieve Allura designcollectie

Stel je een houten vloer voor die niet kraakt, krimpt of verkleurt in het zonlicht. Of stenen plavuizen die warm aanvoelen. Neem een metalen vloer die je eenvoudig kan snijden en niet roest.

Razendsnel benodigde componenten bepalen met de Online P31 Calculator

Een tijdje terug introduceerde Legrand het slimme, schroefloze kabelgootsysteem Van Geel P31. Een systeem dat in alle toepassingen topkwaliteit biedt, van een ongekend snelle montage tot een uitgebreid pakket aan hulpmiddelen en ondersteuning

Kerapoxy Design is de ideale mortel voor glasmozaïek

Kerapoxy Design is een decoratieve, zuurbestendige tweecomponenten epoxyvoegmortel (leverbaar in 15 verschillende kleuren) die ideaal is voor glasmozaïek. Deze mortel kan ook worden gebruikt als lijm.

RENSON blijft zijn terrasoverkappingen innoveren

‘Buiten leven’ is dé trend van dit ogenblik. Wie echter buiten wil leven, moet rekening houden met de grillen van de natuur. Of toch niet? Een terrasoverkapping doet wonderen.

Reijntjes Interproject levert printfolies met uitstraling

Folies voor het herinrichten van (bedrijfs)panden, scholen en andere openbare ruimten. Met behulp van print of design folies van GSW wordt het uiterlijk van een omgeving gemakkelijk en voordelig veranderd.

Stopray Ultra-50 on Clearvision is een toppertje

Op zoek naar de best presterende zonwerende beglazing op de markt? U heeft ‘hem’ gevonden: Stopray Ultra-50 on Clearvision.

Nieuwe compacte uitvoering van het Gorter beglaasde dakluik

Naast het reeds bestaande, en zeer populaire, RHTG9024 beglaasde dakluik introduceert Gorter in april 2014 het nieuwe RHTG1015 dakluik met de afmetingen 1000 x 1500 mm.

Kiwa berekent hoge score rendement Jaga Low-H2O

Het rendement is flink hoger dan de standaard forfaitaire waarde van afgiftesystemen uit de energieprestatienorm (NEN 7120). Uit de testen van Kiwa blijkt dat de Low-H2O radiatoren zelfs beter scoren dan wat de norm nu kan berekenen.

Flexibele wanden BREEDVELD onderdeel herbestemming bestaande gebouwen

Idealisten, architecten, ondernemers en lokale betrokkenen zetten zich steeds vaker actief in voor behoud en hergebruik van bestaande gebouwen.

Schuimbeton-injecties als dé oplossing voor verzakte betonvloeren

Met een gepatenteerd injectiesysteem kunnen instabiele en verzakte vloeren snel en effectief weer op niveau worden ‘gelift'.