Overzicht productnieuws

Duco lanceert primeurs op VSK

Duco Ventilation & Sun Control presenteert tijdens VSK (hal 9, B010) de compleet nieuwe afvoerventilator DucoBox Focus die, samen met de nieuwe designgevoelige sensoren, het hart vormt van de eveneens compleet vernieuwde Vraaggestuurde Natuurl

Caparol introduceert nieuwe generatie glasweefsel

Na de high-tech kwartsdesigns van Capaver® FantasticFleece presenteert Caparol een nieuw glasweefsel met kwartsafwerking: Capaver® ElementEffects; een hoogwaardige wandafwerking met oneindige ontwerpmogelijkheden.

Vasco Ventilatie D275, de stille kracht voor compact bouwen

Een fijn en gezond leefklimaat is vooral afhankelijk van de mate waarin een ruimte wordt geventileerd.

‘Veilig wordt weer veilig!’

Het designteam van INTERSTEEL heeft een uniek programma modulair deurbeslag ontwikkeld. Met trots introduceren wij nu dit programma.

Aralco NVS introduceert OxyGreen CO2 SCHOOL

Bij dit vraaggestuurde ventilatiesysteem wordt de afvoer mechanisch geregeld op basis van de binnenluchtkwaliteit (CO2-concentratie). Zelfregelende toevoerroosters zorgen voor de toevoer van verse lucht.

HvN garnituren leverbaar met kerntrekbeveiliging

Hierbij zijn zowel aan veiligheid als optiek geen concessies gedaan. Natuurlijk voldoen het schild en de kerntrekbeveiliging ruimschoots aan de eisen die gesteld zijn voor goedkeuring volgens SKG***®

Nieuwe generatie vulstoffen verbetert eigenschappen gevelverven

Dit zijn slimme gevelverven van Sto met een nieuwe generatie vulstoffen als basis. Door een geheel nieuwe, gepatenteerde receptuur van de vulstoffen heeft Sto de karakteristieken per gevelverf geoptimaliseerd.

Multi klikhaak biedt optimale verankering dakpan aan gevel

Grootformaat keramische dakpannen hebben door de lengte de neiging zich bij een hogere stuwdruk wat op te tillen aan de onderzijde. Dit punt is reeds aangehaald door de dakdekker met betrekking tot de linker gevelpan.

Uw zelf gecreëerde baksteenpatroon op weervaste Rockpanel

Als architect kunt u nu virtuoos schuiven met reliëf, kleur, formaat en metselverband. En dat zelfs bij projecten waar een baksteenafwerking in eerste instantie onhaalbaar leek.

Nieuwe communicatiehub stuurt acht afzonderlijke deuren aan

De Aperio™ IP-communicatiehub van ASSA ABLOY voegt snelheid, veiligheid en installatiegemak toe aan een draadloos toegangscontrolesysteem.