Overzicht productnieuws

AlphaRex3 digitale schakelklokken maken het de gebruiker makkelijker

De digitale schakelklokken uit de AlphaRex3 serie van Legrand Nederland zijn voorzien van extra functies, toegenomen gebruikersgemak, een ergonomisch ontwerp en een hoog resolutie display.

Maak kennis met RENSON's innovatieve oplossingen op Gevel2014

De naam RENSON® staat synoniem voor innovatie: het bedrijf werkt dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe oplossingen en de optimalisatie van bestaande systemen.

Mini luchtbehandelingskasten besparen geld in utiliteit

Goedkoper, sneller en duurzamer. Mini Luchtbehandelingskasten in plaats van één grote LBK met ruimtevretende kanalenstelsels. ClimaRad krijgt ‘gezelschap’ in deze groeimarkt.

Nieuwe Wakaflex doorvoerpan is universeel toepasbaar

Deze dakpan is toepasbaar op daken met een helling van 20º tot 55º en in drie kleuren leverbaar. Dat maakt hem geschikt voor vrijwel elk hellend dak bij nieuwbouw en renovatie.

VELUX Energie Comfort gordijn isoleert en verduistert

Elektrische verduisterende Energie Comfort gordijnen zorgen voor een uitstekende verduistering en een nog betere isolatie van de VELUX lichtkoepel.

Non-stop informatie over beveiligingsstatus deuren

Geef deurbeveiligingssystemen non-stop feedback met de AS100 deursensor van Aperio™. De nieuwe sensor van ASSA ABLOY zorgt ervoor dat beveiligingssystemen betrouwbaar blijven door statusinformatie van deuren waar te nemen en over te brengen.

Trend- en accentverschuivingen in zaalverhuur

De markt van gastronomie, zaalverhuur en conferentiecentra is volop in beweging. Vanaf 2010 hebben zich dan ook duidelijke trends doorgezet. Uit diverse onderzoeken blijkt dat groepen kleiner worden en dat accenten verschuiven.

Kidde koolmonoxidemelders met 10 jaar lithium batterij

Deze CO-melders zijn snel te installeren en hebben zich al bewezen als betrouwbare koolmonoxide detectoren.

ESEP levert KOMO gecertificeerde olie- en vetafscheiders

Als énige Nederlandse KOMO gecertificeerde producent van zowel betonnen olieafscheiders en vetafscheiders heeft ESEP Milieutechniek reeds tientallen jaren ervaring op het gebied van afscheidertechniek.

Caparol introduceert een nieuwe kijk op wit

Caparol heeft de kleur wit opnieuw uitgevonden. Het merk introduceert een waaier waarin uitsluitend wittinten te vinden zijn.