Overzicht productnieuws

Innovaties IsoBouw maken duurzaam bouwen betaalbaar

IsoBouw heeft zichzelf de doelstelling opgelegd om elk jaar meerdere nieuwe isolatiesystemen te introduceren. Producten die zich kenmerken door een hoge kwaliteit en veel verwerkingsgemak.

Platdak plaat combineert al het goede van bestaande platen

Kingspan Insulation heeft een nieuwe plat dak isolatieplaat ontwikkeld: de Kingspan Therma™ TR24 Platdak Plaat.

Deze isolatieplaat combineert al het goede van de reeds bestaande plat dak isolatieplaten.

Famostar biedt met Nightlife effectieve beveiliging in LED

De vluchtweg eindigt niet bij de nooduitgang. De nieuwe Nightlife van Famostar combineert nood- met effectieve beveiligingsverlichting in led voor buiten.

Maak kennis met de nieuwe vormgeving en eigenschappen...

Gira Keyless In biedt zelfs zonder sleutel toegang

Voor gebouwtechniek biedt Gira nu sleutelloze toegangscontrole met ultramoderne technologie, die ook voor woningen en appartementengebouwen meer veiligheid en meer comfort biedt.

Inbraakbeveiliging met de mechanische cilinders van Kaba

Mechanische sluitsystemen zijn de gemakkelijkste en veiligste manier om uw bezittingen te beschermen. De mechanische sluitsystemen van Kaba worden algemeen gezien als toonaangevend qua veiligheid en techniek.

Veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging geeft inbrekers geen kans

Deze extra toevoeging aan het beslag zorgt ervoor dat de cilinder volledig afgeschermd is, deze is daardoor beschermd tegen uitboren of uittrekken.

Inbraakwerende tuimelvensters nu ook in vochtbestendige variant

Tijdens de introductie van de nieuwe generatie wit afgelakte VELUX dakramen in april 2013, zijn ook de nieuwe Politiekeurmerk Veilig Wonen® tuimelvensters geïntroduceerd.

Platform voor toeleverende partijen wil meer gewicht in de schaal leggen

Effectieve samenwerking in de bouw vereist een soepele uitwisseling van bouwdata tussen allerlei verschillende partijen.

Saint-Gobain Gyproc lanceert nieuw handgips Gyproc Xact

Het bedrijf verbreedt hiermee zijn portfolio van stukadoorgipsen. Gyproc Xact zorgt dankzij een verfijnde korrelopbouw voor een perfect wit resultaat.