Overzicht productnieuws

Therma TP13 Vloerisolatie Element isoleert vloer uitstekend na

Het Element bestaat uit een PIR hardschuim isolatieplaat, tweezijdig voorzien van een alu meerlagen complex. De bovenzijde is voorzien van een 12mm P3 gecertificeerde, vochtwerende spaanplaat.

Forbo is op zoek naar de fraaiste linoleumprojecten wereldwijd

Dit jaar viert linoleum zijn 150ste verjaardag. Forbo is op zoek naar de fraaiste linoleumprojecten wereldwijd.

Breedveld wanden komen tegemoet aan vrijwel al uw wensen

Sinds mei 2013 is het hoofdkwartier van Cap Gemini in een prachtig nieuw pand gevestigd. Ook BREEDVELD Mobiele Wandsystemen heeft daar een steentje aan bijgedragen door het Auditorium te voorzien van unieke mobiele paneelwanden.

Eurocoustic Tonga zorgt voor mooie en comfortabele ruimtes

Met het onlangs vernieuwde Tonga® gamma brengt Eurocoustic een unieke oplossing op de markt. Aangenamer, degelijker, zuiniger, veiliger en duurzamer.

VLP introduceert elektrisch oprolbare scheidingswand

De VLP FleQsWall is een nieuw product om ruimtes met een flexibele en oprolbare wand af te scheiden. Dé oplossing om een bepaalde ruimte tijdelijk aan het zicht te onttrekken en/of van geluidsdemping te voorzien.

De BinnenklimaatWand van Faay ademt groen

Het gebruik van verantwoorde bouwproducten voor gezond wonen en werken is tegenwoordig bij zowel architecten als aannemers steeds meer ingeburgerd.

Er wordt steeds vaker doordacht en bewust gekozen voor eco-vriendelijke bouwmaterialen.

Innovatieve gevel reageert op weersinvloeden

Gevelbouwer De Groot en Visser uit Gorinchem heeft bij de renovatie van haar eigen kantoor een nieuw, innovatief gevelsysteem toegepast: de Hybride Façade 3.1.

Facet platen Merford hebben uitstraling en verbeteren akoestiek

Facet gesneden akoestische panelen van Merford zorgen voor een esthetisch effect waardoor de panelen zeer geschikt zijn voor het verbeteren van de akoestiek in diverse ruimtes.

Slijtvaste cementgebonden vloerafwerking met Mapei

Slijtvaste cementgebonden vloerafwerking

Unieke massief houten wand van DERAKO

Het hoofdkantoor van RICOH in Den Bosch is uitgevoerd door Architectuurstudio HH Amsterdam. In dit project is het DERAKO Lineair systeem toegepast, uitgevoerd in American Yellow Poplar blank afgelakt.