Overzicht productnieuws

Gira biedt huistechniek voor meer woonplezier

Met een vingerafdruk wordt de deur geopend, de verlichting brandt alleen daar waar men op dat moment is, de verwarming gaat naar een lagere stand zodra er een raam wordt geopend, een defecte verwarmingsketel meldt zich per SMS.

Eaton lanceert nieuwe website

Deze week lanceerde Eaton een geheel vernieuwde website waarop het complete productassortiment eenvoudig en snel te raadplegen is. Een duidelijke navigatie en frisse vormgeving maken het voor de bezoeker eenvoudig de weg te vinden op site.

Lichtkoepels voorzien corporatiewoningen van voldoende daglicht

Daglicht is onmisbaar in de moderne woning. Soms is het alleen niet zo eenvoudig om via de gevel voldoende daglicht binnen te laten komen. In zulke gevallen kan een lichtkoepel uitkomst bieden.

Fire Seminar 2013 op 30 oktober 2013

De overheid verandert haar rol aangaande de brandveiligheid van gebouwen. Voorheen was brandveiligheid van gebouwen vooral geregeld via wetgeving, echter hevelt de overheid steeds meer verantwoordelijkheden over naar de markt.

Techcomlight wint Spirit of Innovation Award met SmartLED

De SmartLED van Techcomlight is de winnaar van de Spirit of Innovation Award 2013. Het is de unieke combinatie van kosteloos daglicht en ultrazuinige leds.

DucoGrille Close 105 biedt intensief ventileren op maat

De DucoGrille Close 105, een kleppenregister met grote luchtdoorlaat op maat van kantoren en scholen, beschikt voortaan over een actuatorsturing.

Colt zorgt voor koel klimaat fabriekshal zonder olienevels

Colt biedt oplossing voor hoge temperatuur en vrijkomende olienevels fabriekshal Bredel Hose Pumps.

BTicino blaast assortiment buitenposten nieuw leven in

BTicino blaast het assortiment buitenposten nieuw leven in en presenteert Sfera New: een nieuwe serie buitenposten die synoniem staat voor elegantie, gebruiksgemak, kwaliteit en veiligheid.

Kent u de eerste vereisten voor een veilige werksituatie?

Elke werkgever is verplicht een volgens de Arbowet elektrisch veilige werksituatie te creëren. De richtlijn NEN 50110/NEN 3140 helpt om deze elektrische veiligheid te waarborgen.

Twee Red Dot Awards voor radiatoren Jaga

De jury prees het ontwerp van de radiatoren die hedendaags design combineren met top technologie.