Overzicht productnieuws

Triflex Creative Design is grenzeloos creatief

Triflex levert vloeren voor nieuwbouw en verbouw: individueel en persoonlijk.

Falco stimuleert en beloont fietsen met DeroZap

Fietsmarketing is een belangrijk en groeiend onderdeel van het Falco assortiment. Met DeroZap biedt Falco het ultieme hulpmiddel aan om het fietsgebruik te stimuleren.

Uitbreiding emco schoonlooptapijten met gerecyclede garen

Als mensen een gebouw betreden wordt veel vuil en vocht naar binnengelopen. Dit zorgt niet alleen voor een slechte indruk, het brengt ook risico‘s met zich mee zoals uitglijden.

Sto Isoned zet innovatief prefab gevelisolatiesysteem in de markt

Sto Isoned zet een innovatief prefab gevelisolatiesysteem in de markt dat StoTherm Wood buitengevelisolatiesysteem combineert met de Sto steenstrip.

Custom made ventilatiekoepels voor Forbo’s droogkamers

De droogkamers van Forbo Flooring in Assendelft zijn voorzien van nieuwe custom made ventilatiekoepels. De oude koepels waren aan ventilatie toe.

Akoestiroof combineert grote overspanning met hoge geluidwering

Het bouwen op geluidgevoelige locaties vraagt om bouwmaterialen met een hogere geluidwering. Dakelementen vormen vaak de zwakke schakel, vanwege de relatief lichte opbouw.

Na-isolatie hellend dak: UNILIN biedt uitkomst

Voor het van buitenaf na-isoleren van hellende daken biedt UNILIN met RENO PIR en RENO PIR WOL een gemakkelijke en duurzame oplossing.

Tapco kunstleien duurzaam alternatief voor traditionele dakbedekking

Tapco leien zijn bij uitstek geschikt voor zowel nieuwe daken als bij renovatie ter vervanging van pannendaken en shinglesdaken vanwege het lage gewicht (slechts 12,35 kg per m2).

NedZink NOIR zorgt voor spannend lijnenspel

Door zijn prachtige antraciet zwarte kleur kan NedZink NOIR zowel klassiek als modern toegepast worden. Bovendien valt het mooi te combineren met andere natuurlijke materialen.

Snel en eenvoudig een veilige daktoetreding creëren met Staka Dakluiken

Staka - dakluiken en daktoegangen - onderscheidt zich door de combinatie van een hoge productkwaliteit, goede service, en een scherpe prijs. De ultieme oplossing voor snelle en gemakkelijke toetreding tot daken en dakterrassen.