Overzicht productnieuws

Passiefhuiscentrum toont energiezuinige bouwproducten

Het Deurnse Passiefhuiscentrum informeert bezoekers over de best toepasbare producten voor het bouwen van een energiezuinige woning (een zogenaamde laagenergie-woning of passiefhuis) of voor het verbouwen van een bestaande woning of bestaand pand.

Duco voorziet ‘De Poorters van Montfoort’ van verse lucht

‘De Poorters van Montfoort’ is het eerste renovatieproject in Nederland dat volgens de principes van Active House uitgevoerd werd en waarbij een A++ label behaald werd!

Duurzaam renovatieconcept met VELUX dakramen

In Montfoort zijn 10 sociale huurwoningen duurzaam gerenoveerd van energielabel E naar A++. Hiervoor is een nieuw renovatieconcept toegepast met VELUX dakramen en zonnecollectoren.

Oostwoud denkt mee tijdens conceptueel bouwen

Welk ontwerp er ook ten grondslag ligt aan de uitvoering van een gebouw, de Finishing Touch is uiteindelijk een fraaie entree, afgewerkt met een brievenbus, geplaatst in of op de gevel.

Gira KNX/EIB installatie maakt woonhuis intelligent

Zodra je je auto instapt zorgen ontelbare elektronische functies voor meer comfort en veiligheid in het verkeer. Dit is thuis ook mogelijk.

Restmateriaal Heras basis voor designproducten

Heras is een samenwerking aangegaan met het Amsterdamse Newaste. Newaste verwerkt stalen en aluminium Heras-restmaterialen tot robuust meubilair en onderscheidende producten voor thuis, kantoor en de openbare ruimte.

FalcoBox bergt goederen perfect op

De FalcoBox berging is een perfecte manier om in de buitenruimte goederen op te bergen. Met een eenvoudig te openen dak en de dubbele deuren wordt de bergingsruimte optimaal benut.

Duurzaam bouwen met Eurocol-producten

Bij de traditionele bouwmethode lukt het niet langer om altijd ieders expertise zodanig in te brengen dat een optimale oplossing ontstaat.

Datum Vetrotech Glass Academy is bekend

Na de succesvolle edities van voorgaande jaren organiseert Vetrotech Saint-Gobain Benelux opnieuw Glass Academies. Uit de markt is gebleken dat er veel vraag is naar verduidelijking omtrent brandveiligheid.

Triflex introduceert luminicerende markeringen

Triflex BV, specialist in vloeibare kunststoffen, heeft een nieuwe productserie van luminicerende markeringen in Nederland gelanceerd. De verven en koudplasten met lichtgevende pigmenten zijn bekend onder de naam Triflex NightLine.