Overzicht productnieuws

DYKA AIR is een revolutie in ventilatietechniek

Een goed binnenklimaat is van groot belang in de moderne woningbouw met zijn hoge isolatiewaarden. Mechanische luchtafvoer en balansventilatie bieden in veel gevallen de juiste oplossing.

Gezond ventileren… zonder lawaaihinder

‘Ik word gek van die herrie!’ Een uitspraak, die lang niet overdreven is, want lawaai kan vervelende gevolgen hebben voor de geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Droge kruipruimte essentieel voor energiezuinig ventileren

Natuurlijke en mechanische ventilatiesystemen zuigen voortdurend lucht aan uit de kruipruimte. Is de kruipruimte vochtig, dan wordt met deze lucht ook vocht meegevoerd.

Easy-Vent biedt comfortabele natuurlijke luchttoevoer

Het Easy-Vent systeem zorgt voor gefilterde en voorverwarmde verse buitenlucht in de woning. Een geniaal systeem dat eenvoudig, betrouwbaar en volkomen natuurlijk is.

ClimaRad integreert hightech ventilatie in raamkozijn

De droom van elke architect: onzichtbare ventilatie in het gebouw. Wel de lusten, maar niet langer de lasten van ventilatieroosters. Uiteraard in combinatie met de CO2 gestuurde decentrale WTW van ClimaRad!

Jaga’s Quatro Canal biedt volledige klimaatbeheersing

Dit compacte toestel kan gelijktijdig fungeren als krachtige hoofdverwarming en als koelunit.

Pulastic vloeren sieren nieuw topsportcentrum Papendal

Vorig jaar december opende sportcentrum Papendal de ‘Arnhemhal’, het nieuwe trainingscentrum voor de nationale sportselecties van o.a. atletiek, badminton, handbal, volleybal, rolstoelbasketbal, taekwondo en wielrennen.

Tropisch multiplex overbodig dankzij ToughPly

Met SmartPly ToughPly heeft Coillte Panel Products een nieuw duurzaam OSB3 alternatief voor tropisch multiplex geïntroduceerd.

PROFACE gevelprofielen bekennen kleur

Ceves Vergeer heeft met het assortiment Proface® gevelprofielen voor elk merk gevelbekleding een passend profiel. Juist daarom werd Ceves Vergeer benaderd om verschillende profielen voor de Eternit Sidings te leveren.

Breedveld zet de toon met kunst óp en ín de wand

Met winst op alle fronten. Niet alleen door efficiënt ruimtegebruik, maar ook door dit zo fraai en praktisch mogelijk vorm te geven.