Overzicht productnieuws

Terca glazuurbakstenen in nog meer kleuren leverbaar

Wienerberger breidt de collectie Terca glazuurbakstenen uit met een hele reeks nieuwe kleuren. Deze gevelbakstenen, voorzien van een kwalitatief hoogwaardige glazuurlaag, zijn nu verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog.

Cilium zonwering met klapluiken verlaagt energieverbruik

Het programma is dit jaar uitgebreid met Cilium zonwering met klapluiken: een nieuw type duurzame, kostenbesparende en esthetische zonwering.

Knauf Flottrunner maakt aanbrengen gaasband eenvoudig

Knauf vindt het belangrijk de verwerker te ontlasten bij zijn werkzaamheden. De Flottrunner is een nieuw handgereedschap, ideaal voor verwerkers die zich bezighouden met het vullen van naden van gipsplaten (AK).

RenoTopHR isoleert platdak na zonder aanpassingen dakrand

Bij renovatiedaken voor het platte dak zijn de bestaande dakranden vaak een belemmering om het dak met een isolatiewaarde van 3,5 of hoger na te isoleren.

Met Ki-Kern boeidelen geen storende naden meer

Ki-Kern, de massief kunststof plaat, wordt al jaren met succes toegepast als gevelbekleding en als boeideel. Dit succes hangt samen met het feit dat Ki-Kern probleemloos en zeer onderhoudsvriendelijk is.

IsoStone onderdorpel klaar voor aangescherpte eis Bouwbesluit

Vanaf 1 maart jl. geldt een nieuwe eis voor de U-waarde van ramen, deuren en kozijnen. In EPC berekeningen is het niet langer toegestaan U-waarde hoger dan 1,65 W/m2K op te nemen.

AA 100 Q HI+: hoogwaardig isolerend vliesgevelsysteem

Alcoa Architectuursystemen blijft innoveren met het nieuwe vliesgevelsysteem, de AA 100 Q HI+. In dit vliesgevelsysteem is een gepatenteerde thermisch onderbroken glasondersteuning verwerkt.

Aralco EasyClean zorgt voor lagere exploitatiekosten

In vergelijking met traditionele ventilatieroosters resulteert deze constructie in een aanzienlijke verlaging van de exploitatiekosten en een langere levensduur.

DucoLine ventilatierooster ondergaat gedaantewisseling

De DucoLine onderging een ware gedaanteverwisseling en ruilde de gebogen binnenkap voor een volledig vlak binnenrooster.

Zehnder – J.E. StorkAir introduceert een nieuwe enthalpiewisselaar

Deze wisselaar zorgt voor warmte- en vochtterugwinning zonder dat er geur, gassen en andere verontreinigingen worden overgedragen.