Overzicht productnieuws

Solarlux vouwwand geeft invulling aan duurzaam woonconcept

De integratie van een veranda in optimale ligging binnen een woning zorgt niet alleen het hele jaar voor wooncomfort, maar levert tevens aanvullende opbrengsten uit zonne-energie op en leidt tot een duidelijke verlaging van het energieverbruik.

Staka dakluiken biedt montagegemak!

Staka onderscheidt zich door de combinatie van een hoge productkwaliteit, goede service, en een scherpe prijs. De ultieme oplossing voor snelle en veilige toetreding tot daken en dakterrassen. Staka biedt oplossingen van het hoogste niveau.

Nelskamp betonpannen worden weer sexy

Nelskamp heeft een nieuwe manier ontwikkeld om de betonpannen nog beter te verdichten aan het oppervlak, maar nu ook aan de kopse zijde van de pan. De nieuwe betonpannen mogen zich zeker laten zien.

IsoBouw weer prominent aanwezig op de (Iso-)BouwBeurs

Onder de noemer ‘Met IsoBouw is duurzaam bouwen betaalbaar’ is de isolatiefabrikant ook dit jaar weer prominent aanwezig op de BouwBeurs met isolatiesystemen voor nieuwbouw- én renovatiedoeleinden.

Veilig werken met Dycore systeemvloeren

Gemarkeerde hijspunten op de Dycore breedplaatvloer maken het nog eenvoudiger om de vloerelementen op een veilige manier te monteren.

Colt Eco ventilatiesysteem voert warmte en damp af

Colt International uit Cuijk levert een natuurlijk ventilatiesysteem voor de afvoer van warmte en dampen die vrijkomen bij het pasteuriseren (bacterievrij maken) van de flessen in de Bavaria brouwerij.

Masterflex slang nog beter bestand tegen gassen en poeders

De nieuwe afzuig- en transportslang van Masterflex, vertegenwoordigd door Insolids BV, is op basis van polyethyleen.

Legrand Pop-up tafel- en vloerunits zijn opvallend plat en stijlvol

De Legrand Pop-up is een serie fraai vormgegeven ultraplatte tafel- en vloerunits, geschikt voor inbouw in kantoormeubilair en vloeren.

Registreer gratis en ontdek wereldprimeur Duco op BouwBeurs

Niet enkel de twee stands (01.B010 en 01.C010) spreken tot de verbeelding, maar ook ons TOP-product, een wereldprimeur, zal hoge ogen gooien.

Registreer u nu en mis het niet!

Subsidieregeling stimuleert isolatie monumentaal glas

Monumentale ramen voldoen meestal niet meer aan de hedendaagse prestatie-eisen, en modern glas heeft niet de uitstraling die een monument karakteriseert.