Overzicht productnieuws

Met ITmobile bespaart u op reiskosten

Onderscheidend ondernemen is meer dan een beter product bieden. Onderscheidend ondernemen is nu: grip houden op de organisatie, inzicht hebben in risico’s en onnodige kosten vermijden.

Handboek voor Toegankelijkheid is verschenen

Deze maand is de 7de druk van het Handboek voor Toegankelijkheid verschenen.

Staalplaat met toplaag gaat gladheid te lijf

Glad brugdek?

 
Brugdekken met ondervloeren van bijvoorbeeld hout, persroosters of perforoosters worden vaak glad. Met als gevolg: valpartijen van voetgangers of fietsers.

KONE SPACELITE biedt snelle toegang en voordelige toepassing

Zoals bekend is de KONE Butzbach Spacelite een verticaal bewegende segmentdeur waarbij de deursegmenten boven de dagmaat worden geparkeerd.

Derbigum werkt aan innovatieve plantaardige dakbedekking

Derbigum, specialist in energiebesparende en –producerende dakbedekkingsmaterialen, zet weer een volgende stap naar een duurzame samenleving volgens de ideeën van de ‘biobased economy’.

Cocreatie start van nieuw tijdperk voor ontwerpen met daglicht

De VELUX Groep en Foster + Partners hebben hun krachten gebundeld in een intensieve, innovatieve samenwerking. De ambitie is om een radicale verandering teweeg te brengen in de markt voor commerciële lichtstraten.

Heruvent lichtkoepel zorgt voor meer woongenot senioren

Woningcorporatie De Goede Woning uit Apeldoorn is dit jaar gestart met de renovatie van seniorenwoningen. Vlakkelichtkoepel.nl, onderdeel van Heruvent B.V., is verantwoordelijk voor de productie en levering van vlakke glazen lichtkoepels.

Legrand levert oplossing voor beheer en inzicht energieverbruik

Gebruikers kunnen met behulp van een dongel en software alle elektrische apparaten en de verlichting per werkplek schakelen, groeperen en tegelijkertijd het energieverbruik monitoren en beheren.

Daglichtsysteem rekent af met condensvorming en warmteverlies

Lightway, de enige producent van daglichtbuizen met (kristal)glazen koepels en glazen diffusers, introduceert het Blue Performance isolatie-element met dubbel of tripel HR+ glas.

Brakel Atmos introduceert volledig thermisch gescheiden glazen lichtstraat

Duralite is een glazen industriële lichtstraat die gezien mag worden als de nieuwe standaard lichtstraat voor industriële gebouwen voor nu en in de toekomst.