Overzicht productnieuws

Wil jij gratis de nieuwste Ultrabook™ ervaren?

Jij kunt ervaren wat deze ultrabooks met Intel® vPro™-Technologie voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Intel® biedt vijf lezers de kans de nieuwe manier van werken met een Ultrabook™ te ervaren.

Metaglas achterzetramen verlagen energieverbruik monumentaal pand

Het plezier van wonen en werken in historische en monumentale panden kan behoorlijk verstoord worden door koudeval, tocht en slechte warmte- en geluidsisolatie van de oorspronkelijke enkelglas ramen.

FAKRO dakraam wordt in handomdraai balkon

Het dakraam bestaat uit twee vleugels, waarbij de bovenste vleugel als een uitzetdakraam tot 45° geopend wordt en de onderste vleugel naar voren klapt tot in een 90° verticale positie.

M-View balkonbeglazing beschermt tegen wind en regen

Het M-View® volglazen systeem houdt wind en regen buiten, zodat bewoners ook met slecht weer van de buitenruimte kunnen genieten.

Geluidwerende balkonbeglazing beschermt balkon en gevel

Balkons worden jaar in jaar uit blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Deze slijtageslag is één van de redenen dat het balkon vaak op de to-do lijst staat voor renovaties en onderhoud.

Troax beveiligt eigendommen en bergingen prijsbewust

Of het nu gaat om nieuwbouw of een geplande renovatie, onze gaaspanelen bieden een oplossing voor een prijsbewuste indeling van bergingen in uw appartement of kelder.

Balkonbalustrade sluit naadloos aan op kozijnkader

De samenwerking tussen architect en Reynaers zorgde voor een esthetische maatwerkoplossing met het maximale uitzicht waar de architect naar streefde.

Alsan beschermt balkons en galerijen tegen weersinvloeden

Het complete assortiment vloeibare waterdichtingsoplossingen op basis van PMMA harsen is systeemoplossing voor vloeren en daken, maar ook voor parkeergarages, galerijen en balkons.

Nieuwe krachtige designradiator heeft opvallend design

Met de nieuwe Vertiga heeft Jaga een verticale radiator ontwikkeld met opvallend design, die fors energie bespaart en krachtig presteert. Zijn hoog vermogen bij superlage watertemperaturen scheelt tot 30% energie.

Go! : twee led-armaturen in één!

De combinatie van vluchtwegaanduiding en –verlichting biedt de functionaliteit van twee volwaardige armaturen. Dat bespaart tijd en geld.