Overzicht productnieuws

Kozijnloze Segno Flush deur gaat naadloos op in wand

Een kozijnloze design deur, strak afgewerkt in de wand, met een sterke, duurzame constructie. Technisch zeer geavanceerd, optisch een stijlvolle mix tussen avant-garde en retro.

KONE lanceert wereldwijd nieuwe liften

KONE introduceert een nieuwe lift die zich onderscheidt door toonaangevend lager energieverbruik, hoger ritcomfort, nieuwe ontwerpen en verbeterde maatvoering.

Envirodeck siert binnentuin De Nieuwe Heikant in Tilburg

Fiberplast BV heeft voor de binnentuin van De Nieuwe Heikant 2.000 m2 Envirodeck Classic houtkunststof vlonderdelen, in een naturelbruine uitvoering, geleverd.

Brander Stucco Metallic zorgt voor sfeervolle wandafwerking

De nieuwe decoratieve sierpleisters van Brander, Brander Stucco Metallic Gold en Silver, geven de ruimte waarin ze worden toegepast een bijzondere prettige sfeer.

 

VertiQ wandpanelen verbeteren ruimte-akoestiek

VertiQ® is een mooi en duurzaam akoestisch wandpaneel van Rockfon dat de hoogste geluidsabsorptie biedt.

Wand met overstroomrooster neemt taak verlaagd plafond over

Functionaliteit en esthetica zijn twee sleutelwoorden van opdrachtgevers en architecten waar men in het bouwproces mee te maken heeft.

Slijtvast alternatief met Mapei kunsthars- en cementaire vloeren

Onlangs introduceerde Mapei oplosmiddelvrije kunsthars- en cementgebonden vloerafwerkingen in Nederland: een verscheidenheid aan systemen voor elke toepassing en in vele kleuren.

Enkele vernieuwende producten:

Soluflex kabelvloersysteem biedt optimale ontwerpvrijheid

Het Soluflex kabelvloersysteem van Legrand Nederland biedt optimale ontwerpvrijheid en flexibiliteit. Soluflex is meer dan een verhoogde vloer; het is een vloer, bekabelingsysteem en aansluittechniek in één.

steni elementen leveren steeds meer fraaie details

In nagenoeg alle gesprekken met klanten is de hoekoplossing het meest besproken detail. Hoe gaan we de hoek om in de gevel? Wat is technisch en esthetisch de meest fraaie oplossing?

Faay’s verdiepingshoge scheidingswand is snel gemonteerd

De VP70 is een milieuvriendelijk verdiepingshoge scheidingswand die bestaat uit een kern van vlasscheven die aan weerszijden is voorzien van gipskartonplaat.