Overzicht productnieuws

Relius maakt van iedere wand een presentatiewand

In elke kantoor-, vergader- of presentatieruimte kan een wand of een gedeelte van een wand worden geschilderd met Whiteboard Finish.

Fraai, geïntegreerd, multifunctioneel en onopvallend.

Treinstation krijgt machinekamerloze liften

Möhringer heeft onlangs twee liftinstallaties geplaatst op het nieuwe treinstation in Westervoort.

Vraag inbraakwerende entreeproducten groeit

Koninklijke Boon Edam International leverde al inbraakwerende schuifdeuren, maar biedt daarnaast (optioneel) een gecertificeerd Klasse 3 Inbraakwerendheidspakket aan op draaideuren en op de Circlelock beveiligingssluis.

VELUX geluiddempend dakraam halveert geluid van regen

Het nieuwe VELUX regengeluiddempende dakraam biedt een oplossing voor een verstoorde nachtrust. Het innovatieve design, ontwikkeld door akoestische deskundigen, zorgt voor een geluidsreductie van 7 dB.

Lemo-koepels breidt assortiment uit met hoogwaardige beglazing

Het leveringspakket van Lemo-koepels Europe BV bestaat onder meer uit lichtstraten, carports, koepels en kunststof gevelelementen.

Witte dakbedekking zorgt voor aangenaam binnenklimaat

EVALON-Solar is een duurzame milieuvriendelijke dakbedekking die, als enige, door en door is gekleurd en voorzien is van het IBU (Institut für Bau und Umwelt) certificaat.

Snel en duurzaam afbouwen met Spanell Greenline systeemwand

Het zeer snel en duurzaam droog afbouwsysteem bestaat uit de Spanell systeemwand met een toplaag van FERMACELL Greenline.

Rockfon Color-all kleurt akoestische plafonds

Rockfon Color-all is een nieuw en op maat gemaakt kleurengamma ontworpen in samenwerking met Carlin International, de internationaal gerenommeerde trendvoorspeller en medeoprichter van het Franse Comité voor Kleur.

Albany levert economische deur voor binnentoepassing

Compact, licht en aan te passen aan de wensen van de klant: dit zijn de onderscheidende eigenschappen van de nieuwe snelroldeur RapidRoll 300 Plus Aluminium van Albany Door Systems.

Woonhuisventilator klaar voor eisen NEN en Bouwbesluit

BUVA’s nieuwe woonhuisventilator, de SmartStream, is klaar voor de nieuwe NEN 7120 en de eisen voor geluid in het Bouwbesluit.