Overzicht productnieuws

The coating evolution biedt voor elke vraag een oplossing in glas

Afhankelijk van het gebruik van een gebouw wilt u meer of minder licht binnen, wilt u overdadige zonnewarmte weren of warmte binnenhouden. Voor iedere toepassing is een geschikte beglazing.

Meubilair met uitstraling dankzij combinatie van MDF en OSB

FSC gecertificeerd Medite MDF en SmartPly OSB (Oriented Strand Board) zetten de toon bij het ‘nieuwe werken’ in het klimaatneutrale Swung House gebouw in Den Haag.

Digitale bestekservice maakt bestekken samenstellen eenvoudig

ASSA ABLOY Nederland introduceert een digitale bestekservice om snel en eenvoudig bestekken samen te stellen voor (elektro)mechanisch hang- en sluitwerk in nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Energie besparen met nieuwe automatische deuren van Besam

ASSA ABLOY Entrance Systems heeft haar reeks Besam automatische schuifdeuren en tourniquetdeuren vernieuwd met energiebesparende eigenschappen.

Direct van start met de vloerproducten van EchoStreek Systeemvloeren

EchoStreek levert uit voorraad diverse breedtes breedplaatvloeren, PS-combinatievloeren en kanaalplaatvloeren 60 cm breed.

Ideaal voor verbouwing, renovatie of uitbreiding van bestaande woningen.

Met M-View comfortabel genieten van de voorjaarszon

Het is weer lente; tijd om van de voorjaarszon te genieten. Dat kan met M-View balkonbeglazing. Dit volglazen schuifdraai-systeem beschermt tegen wind, kou en neerslag.

Slimbouwen Keurmerken voor Comfortplafond en Cable Stud

Het keurmerk is een bewijs dat voldaan is aan de uitgangspunten van Slimbouwen. Een commissie van deskundigen bepaalt of een product, concept, project of dienst scoort op flexibiliteit, reductie, efficiëntie en duurzaamheid.

Car Parkers levert zeer efficiënte CombiLift systemen

Car Parkers Nederland heeft de parkeerkelder van het nieuwe hoofdkantoor van TBWA in Amsterdam uitgerust met 87 semi-automatische parkeerplaatsen.

Flitslicht van Famostar trekt extra aandacht

Famostar Flash AlertTM Technology zorgt ervoor dat een pictogram periodiek feller oplicht in nood. Door deze flitsfunctie zal het pictogram extra aandacht trekken bij spanningsuitval.

Deceuninck introduceert unieke Linktrusion technologie

In het nieuwe bouwbesluit wordt de warmtedoorgangcoëfficiënt van ramen, deuren en kozijnen op ten hoogste 2,2 W/m²K gesteld.