Overzicht productnieuws

Kenteq biedt cursus Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties

Veiligheid staat bij iedereen voorop. Het is dan ook logisch dat gebruikers van gebouwen hun brandmeldinstallaties het liefst laten onderhouden door een installatiebedrijf met gekwalificeerde onderhoudsdeskundigen.

Veel kortere wachttijden voor liften

Astralift heeft een manier gevonden om de wachttijden bij meerdere liften flink te verkorten. In het systeem Destination Control koppelt het bedrijf een bestemmingsbesturing aan 19 inch touch-screens.

Eenvoudig fietsparkeren met FalcoHanger en Groundlock

Mobiliteit is in Nederland een belangrijk thema en om het fietsgebruik te stimuleren biedt Falco verschillende producten, waaronder fietsparkeersystemen.

Architecten verwelkomen baanbrekend Medite Tricoya

Tricoya MDF, de eerste echte innovatie in houten plaatmateriaal van de afgelopen 30 jaar, is enthousiast verwelkomd door Nederlandse architecten en ontwerpers tijdens Material Xperience in januari.

InterfaceFLOR opende onlangs the awarehouse

InterfaceFLOR, leider in design en productie van hoogwaardig tegeltapijt, lanceert op 29 maart a.s. the awarehouse. Op deze dag zal de gerenoveerde fabriekshal in Scherpenzeel feestelijk geopend worden.

DUBOkeur certificeert Hertalan daksystemen

Het NIBE (Nederlands Instituut voor Bouwbiologie en Ecologie) beoordeelt als onafhankelijk kennisinstituut de milieu-impact van een bouwproduct over zijn gehele levenscyclus op basis van 17 (milieu)aspecten, variërend van broeikaseffect tot hergeb

Twinson O-Wall werkt geïsoleerde gevel perfect af

Het duurzame gevelconcept O-Wall combineert esthetiek en functionaliteit. Deceuninck Twinson O-Wall gevelpanelen kunnen zowel als afzonderlijke afwerking fungeren, alsook deel uitmaken van een isolerende totaaloplossing.

Dak wordt energiebron voor klimaatneutraal bouwen

Troelstra & de Vries BV heeft een duidelijke visie op duurzaamheid. Deze uit zich in een toenemend aantal producten voor klimaatneutraal bouwen.

Famostar zorgt voor dé ideale projectoplossing in LED

Combineer de productfamilies Go! en CELO voor een complete en duurzame projectoplossing in LED: vluchtwegverlichting en -aanduiding met een eenvormige, zakelijke en rustige uitstraling.

Zeer geschikt voor kantoren, onderwijs en zorg.

Zehnder Fina radiator wordt bijna één met wand

De minimalistische, tijdloze verschijning met vlakke voorplaat zorgt dat deze nieuwe designradiator bijna één wordt met de wand.