Overzicht productnieuws

Pulastic sportvloer ontvangt IAKS architectuurprijs

De ‘International Association for Sports and Leisure Facilities’ (IAKS), het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en het Internationaal Paralympisch Comité (IPC) hebben tijdens het 22e IAKS congres in Keulen de winnaars bekend gemaakt.

Nieuwe ontwikkelingen brandwerendheid kanaalplaatvloeren

Bij kanaalplaatvloeren met een druk- of afwerklaag kan bij brand scheurvorming in de dammen ontstaan, waardoor de onderschil afbreekt.

Voortschrijdende instorting binnen de door het Bouwbesluit gestelde tijd kan hiervan het gevolg zijn.

Innovaties Duco maken het verschil

Van 25 tot en met 27 januari a.s. kunt u in de Ahoy in Rotterdam kennis maken met producten die het verschil kunnen maken.

BRS toont koud gebogen triple isolatieglas op GEVEL 2012

Op de stand van BRS Building Systems zal tijdens de GEVEL 2012 een mock-up van koud gebogen triple isolatieglas te zien zijn.

Hueck toont op Gevel 2012 diverse ecologische concepten

Hueck toont op de beurs verscheidene van haar laatste ecologische concepten.

Vier concepten worden hier verder uitgelegd:

Reynaers schuifdeuren en valramen onderdeel van Villa Rotonda

Het comfort van villa Rotonda in Goirle schuilt niet alleen in de weelderige voorzieningen, maar vooral in de architectuur ervan.

X-klep geeft brievenbus modern design

Dit zorgt voor een perfecte sluiting en een mooi modern design. De revolutionaire X-klep heeft veel waardevolle producteigenschappen.

 
De brievenbusklep is spatwaterdicht, vlamdovend, geluidsarm en gemakkelijk te monteren.

AGC biedt met Thermobel 0.8 superisolerende glasoplossing

Het nieuwste product van AGC waarvan het basisglas C2C-gecertificeerd is, heet Thermobel 0.8. Deze beglazing biedt op het ogenblik de beste thermische isolatie op de markt van dubbele beglazingen, namelijk een U-waarde van 0.8 W/(m².K).

Vuil en smog krijgen geen vat op EcoClean gevel

Kalzip introduceert met het innovatieve FC-gevelsysteem EcoCleanTM een aluminium gevelsysteem dat zichzelf en de omgevingslucht reinigt.

Zichtbaar onderscheid met ModiWood Colour gevelbekleding

De nieuwbouw van Koningsblaauw Houthandel in Oosterwolde is een opvallend gebouw. De directeuren en naamgevers van dit bedrijf, Hielke Koning en Jan Blaauw, wilden zich met hun nieuwe bedrijfshal zichtbaar onderscheiden.