Overzicht productnieuws

Duurzame vloerisolatie zowel op als onder de vloer

Veel woningen hebben geen vloerisolatie, terwijl minimaal 15% van de energie verloren gaat via de vloer. U voorkomt dit door hoogwaardige vloerisolatie toe te passen.

Impact panelen verbeteren akoestiek in gymzalen en sporthallen

De panelen kenmerken zich door een uitstekende geluidsabsorptie, gecertificeerde balvastheid, (brand)veiligheid en eenvoudige installatie.

Klassieker iQ Optima krijgt een modern jasje

Door innovatie, uitbreiding en de toevoeging van iQ kwaliteiten en eigenschappen is dit product een nog betere vloerbekledingoplossing geworden voor verschillende ruimten.

Het nieuwe MediCare assortiment is een gezonde keuze

Ziekenhuizen en medische centra hanteren unieke, strenge eisen op het gebied van hygiëne, reiniging, ontsmetting en brandveiligheid.

Het nieuwe MediCare assortiment is specifiek afgestemd op deze behoeften.

MVO certificering is een feit voor JAZO Zevenaar

Nic Hendriks van DEKRA reikte het MVO Prestatieladder certificaat uit. Het niveau 3 dat JAZO behaald heeft, kenmerkt het bedrijf.

Marmoleum vloerbedekking krijgt cradle-to-cradle erkenning

Marmoleum, de van nature duurzame vloerdekking van Forbo Flooring, heeft het Cradle-to-Cradle Zilver certificaat gekregen.

Felspartners in de prijzen met innovatieve oplossing

Uit een internationaal zeer select gezelschap van Kalzip installers van Rusland, Engeland tot Spanje is Felspartners 3 keer in de prijzen gevallen voor de door haar uitgevoerde projecten in Nederland.

Automatische ontluchters zorgen voor optimale prestatie van uw installatie

Automatische ontluchters zijn ontworpen om opgehoopte lucht uit verwarmings- en koelinstallaties te verwijderen zonder dat er handmatig hoeft ingegrepen te worden.

DARCAL koppeling past op elke verwarmingsbuis

Kunststof verwarmingsbuizen worden steeds vaker gebruikt in de verwarmingsindustrie en bestaan inmiddels in vele soorten en maten.

Technische Unie introduceert mobiele webshop

Deze handige tool biedt klanten de mogelijkheid om via een smartphone informatie te zoeken en producten te bestellen. Een uitkomst voor wie veel onderweg is!