Overzicht productnieuws

Bespaar op montagetijd met QuickFlex inbouwsokkels

Blijf altijd één stap voor en bespaar tot 25% op uw montagetijd; dankzij de nieuwe QuickFlex inbouwsokkels van Schneider Electric.

Zonwering gaat slim om met de zon

Energie besparen kan soms verrassend eenvoudig zijn; zónder dat dat ten koste gaat van het comfort. Integendeel: door slim gebruik te maken van automatisch gestuurde zonwering, bespaar je al behoorlijk op energie.

Het belang van een ervaren partner in de bouwkolom

Als eerste Europese producent van EPDM-folies ooit, biedt Hertalan bijna 50 jaar toonaangevende kwaliteit in duurzame dak- en gevelsystemen.

Minder overlast dankzij geluiddempende zaagbladen

Een toename van geluidsoverlast en van plaatselijke regelgeving ter voorkoming ervan, zorgen dat het gebruik van ‘stille’ diamantzaagbladen steeds belangrijker wordt.

PowerKist te zien op de vakbeurs Energie 2011

Van 4 t/m 6 oktober a.s. staat Isobouw met de PowerKist op de vakbeurs Energie 2011 in Den Bosch.

Elegante inbraakwerende afwerking met VBH veiligheidscilinderrozet

VBH, de experts in raam- en deurbeslag, levert producten voor de fabricage van ramen en deuren en toebehoren voor de montage van kozijnen. Een assortiment van sterke merken en het eigen merk greenteQ.

Als het doek valt, bent u uit de brand

Firescreen brandwerende rolschermen zijn door Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren ontwikkelde brandschermen van technisch textiel.

DALOC Veiligheidsdeur beschermt appartement

Inbraken in appartementen vormen een groot probleem. De meeste van deze inbraken vinden via de buitendeur van het appartement plaats. Goede sloten of een alarm schrikken inbrekers niet af.

Geïntegreerde module stuurt verlichting, HVAC en zonwering aan

Schneider Electric introduceert het Roombox concept, een oplossing die de voeding en automatisering van verlichting, HVAC en zonwering bundelt in één volledig geïntegreerde module.

FONOFLOOR en FERMACELL leveren topprestatie in contactgeluidisolatie

FONOFLOOR en FERMACELL staan borg voor een topprestatie in contactgeluidisolatie.