Overzicht productnieuws

Seves glasblok is veelzijdig design element voor diverse toepassingen

Dit jaar introduceert Seves glassblock twee nieuwe collecties bedacht om nieuwe expressieve vormen te geven voor de creativiteit van de ontwerpers: Pegasus 3D en VetroPieno.

BTicino esthetisch en functioneel sterk in woningautomatisering

Deze complete domoticatoepassing brengt het bedienen van diverse applicaties in en om de woning samen in één flexibel systeem.

Herken de vluchtroute snel en duidelijk met de Go!

Compact, functioneel en doordacht design

 
Famostar is het merk van de installateur. Ook bij het ontwikkelen van de Go! zijn uw wensen verwerkt in een installatievriendelijk, compact en doordacht design.

Buitenverlichting met een koninklijk tintje

Ontwerper Michele De Lucchi ontwikkelde een armatuur genaamd Crown voor de verlichting van het plein en de tuinen voor het Venaria Reale, een Turijns paleis.

Gateway biedt nieuwe mogelijkheden aan de deur

Moderne deurcommunicatieinstallaties bieden comfort en verhogen de veiligheid bij de entree. Dat geldt voor zowel privéwoningen als bedrijfsgebouwen.

Nieuwe generatie installatietesters testen snel en doelmatig

Megger introduceert met de MFT1800-serie drie nieuwe instrumenten voor het testen van elektrische installaties volgens NEN3140 en NEN1010.

Deze installatietesters bieden ongekende prestaties en bedieningsgemak.

ASSA ABLOY organiseert inspirerende seminars

Na het succes van vorig jaar, organiseert ASSA ABLOY Nederland ook dit jaar seminars voor voorschrijvende instanties op diverse locaties.

Behandeld graniet ongevoelig voor vlekken

De vlekbestendige Sensa Granietlijn is uitgebreid met 5 nieuwe kleuren genaamd: Australia, Gabon, Cosmic Grey, Star Galaxy en Thailand.

Eurowall isolatieschil onderdeel van duurzame bouwprojecten

Het Friese bouwbedrijf VDM Woningen hanteert een unieke bouwmethode, waarin het beste van traditionele bouw en houtskeletbouw gecombineerd wordt. Het bedrijf verwerkt al geruime tijd Eurowall spouwisolatie in haar bouwprojecten.

Entree Chinees museum klaar voor miljoenen bezoekers

Het Nationaal Museum van China in Beijing heeft een nieuwe entree die uit vier Duotour-draaideuren met hoge capaciteit van Koninklijke Boon Edam bestaat.