Overzicht productnieuws

Wervelventiel stemt lozing af op waterstroom

Een wervelventiel is prima geschikt als debietbegrenzer voor industriële lozing, olie- vetafscheiders, open watergangen en het is een goede aanvulling op knijpriolen.

Elektrische beglazing warmt ruimte snel op

SGG EGLAS is een dubbele elektrische beglazing die kan worden gebruikt als hoofdverwarming of als aanvullende comfortverwarming naast de hoofdverwarming.

DPS biedt Technische Unie logistiek maatwerk

Vanaf 2007 realiseerde Technische Unie in haar distributiecentrum in drie fasen een zeer geavanceerd Dynamic Picking System (DPS). Op 19 mei jl. werd dit geautomatiseerde orderpicksysteem officieel geopend.

Hoogwaardig, authentiek en robuust deurstation maakt indruk

Met het Deurstation Edel Staal voegt Gira aan het deurcommunicatiesysteem een hoogwaardig alternatief toe in een natuurlijk materiaal.

Kanaalplaatvloeren brandveilig of niet?

In 2007 woedde er een brand in een parkeergarage onder een appartementencomplex in Rotterdam.

Nieuwe gipsplaat zorgt voor gezond binnenklimaat

Saint-Gobain Gyproc lanceert de DuraGyp Comfort, een nieuwe gipsplaat die niet alleen zeer stootvast is, maar dankzij ACTIV air-technologie ook voor een gezonder binnenklimaat zorgt.

Polaris verlicht openbare ruimte efficiënt

Een aantal Nederlandse bedrijven heeft kennis en kracht gebundeld om een nieuw type verlichting te ontwikkelen voor openbare ruimtes.

Het resultaat is een innovatief, energiezuinig en uiterst efficiënt LED-armatuur, genaamd ‘Polaris’.

Bulthaup keukens voortaan uitgerust met Silestone kwartsoppervlak

Cosentino Group, eigenaar van het merk Silestone en Bulthaup GmbH & Co KG sloten onlangs een overeenkomst waardoor alle kwartsoppervlakken in de keukens van de Duitse producent voortaan van het merk Silestone zijn.

Renovent Excellent beantwoordt aan aangescherpte eisen

Met dit toestel speelt het bedrijf in op de aangescherpte eisen van de overheid ten aanzien van energiezuinigheid en installatiegeluid.

De Renovent Excellent is niet alleen klaar voor huidige, maar ook voor toekomstige ventilatie-eisen.

Kingspan maakt duurzame en milieuvriendelijke isolatie mogelijk

Bouwen met hoogwaardige isolatiematerialen wordt steeds populairder. En dat is niet verwonderlijk want de gebruiker bespaart niet alleen een hoop energie wat goed is voor het milieu, ook het woon- en werkcomfort stijgt.