Overzicht productnieuws

Snel en eenvoudig wanden afwerken

CLIC-WALL is het innovatieve wandbekledingssysteem van Unilin Decor. Het gepatenteerde Uniclic systeem maakt het mogelijk om de panelen makkelijk en snel te plaatsen, zónder zichtbare naden.

Energy Care Optima is dé nieuwe Solatube voor passiefbouw

Techcomlight heeft een extra geïsoleerd Solatube systeem ontwikkeld. Het daglicht kan door middel van de Solatube daglichtkoker elke plek binnenshuis verlichten.

Dynamische inregelafsluiter bespaart tijd en energie

Met deze nieuwe dynamische inregelafsluiter bespaart u tijd en geld omdat de waterzijdige inregeling van de installatie veel minder tijd vergt en er minder ventielen nodig zijn.

Kunststof verdeler geschikt voor verwarmen en koelen

Caleffi levert nu de kunststofverdeler serie 671, gemaakt uit een speciaal composiet voor lage temperaturen. Hierdoor kan de verdeler zowel in verwarmingsinstallaties op lage temperatuur als in koelinstallaties gebruikt worden.

Rolbare dispersielijm voor PVC-vloeren

PVC-/Vinylvloeren winnen aan terrein op de vloerenmarkt.

Betonson levert duurzaam houtvezelcement geluidsscherm

Betonson heeft de eerste order voor de onlangs geïntroduceerde, duurzame houtvezelcement geluidsschermen binnen.

steni Colour siert de Medimall in Rotterdam

Naast het nieuw gebouwde ziekenhuis Medisch Centrum Rijnmond Zuid (MCRZ) staat de Medimall, een uniek gebouw met diverse medisch gerelateerde voorzieningen naar het ontwerp van EGM Architecten te Dordrecht.

Oppervlaktebehandeling op hoog niveau

H&S Paint is gespecialiseerd in het voorbewerken en spuiten van de meest uiteenlopende producten en voorwerpen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken.

Reynaers brengt levenscyclus aluminium in beeld

Aluminium is een metaal dat een lange levensduur kent en 100 % te recyclen is zonder kwaliteitsverlies.

NBK TERRART elementen sieren gevel

Onlangs is het nieuwe regiokantoor voor KPMG in Den Haag, op de locatie Prins Willem Alexanderkwartier op Ypenburg, opgeleverd.