Overzicht productnieuws

Decoratieve raamdecoratie bespaart energie

Raamdecoratie voegt sfeer toe aan een interieur, maar kan een woning ook comfortabeler en energiezuiniger maken.

Tetra staat vierkant voor comfort

De Tetra (het Griekse ‘tetras’ betekent ‘vier’) is met zijn gecombineerde vierkante, lange verwarmingselementen en zijn manshoge afmetingen een opvallende verschijning.

Nieuwe lichtstraat levert duurzame energie

BIK Bouwprodukten besteedt veel aandacht aan innovatie. Het resultaat is nieuwe producten waarmee een beter technisch resultaat of een duurzame oplossing wordt gerealiseerd.

Tempower verwarmt en koelt ruimte efficiënt

Wavin introduceert dé duurzame oplossing voor het efficiënt verwarmen en koelen van ruimten: de Wavin Tempower. Dit 2-in-1- klimaatsysteem wordt geïntegreerd in het plafond en kan zowel koelen als verwarmen.

Hoogstaande automatische debietregelaar

Bij de keuze van een verwarmingsinstallatie wordt steeds vaker rekening gehouden met de invloed hiervan op de EPB‐norm.

Nieuwe flexibele en bereikbare behuizingen

De XL3 125 behuizingen van Legrand Nederland worden toegepast als onderverdeler in een installatie voor de utiliteit, maar zijn ook uitermate geschikt als extra grote verdeelkast in een woonhuis.

Succesverhaal DucoTwin krijgt vervolg

De DucoTwin is al sinds enkele jaren een succesverhaal. De combinatie van natuurlijke ventilatie met zonwering garandeert een optimaal gezond en aangenaam binnenklimaat.

Technische Unie behaalt CO2-bewust certificaat

Hierdoor zijn onze klanten, leveranciers en andere stakeholders er van verzekerd dat we daadwerkelijk stappen zetten om de CO2-uitstoot van onze onderneming te verlagen.

Passiefkozijn heeft naar buiten draaiende ramen

Lamikon BV heeft unieke systemen ontwikkeld waarmee houtrot in gevelelementen tot het verleden behoort. Met onze systemen blijven houten gevelelementen minimaal 15 jaar in prima conditie.

Vinylvloer volgt linoleum op

Tarkett, wereldleider in vloerbekleding en sportvloeren, biedt dé vloeroplossing voor in leslokalen en gangen. De vertrouwde linoleumvloeren maken plaats voor vinylvloeren die aan alle wensen en eisen voldoen van het huidige onderwijssysteem.