Overzicht productnieuws

Zonneboiler presteert ook bij ‘slecht’ weer

Om aan de steeds hoger wordende comforteisen te voldoen ontwikkelde Caleffi enkele producten die ook bij slecht weer een stabiele warmwaterproductie voor de sanitairinstallatie kunnen verzekeren.

ProtectPlus beschermt fotovoltaïsche installatie

Zon, regen, hitte, kou, bliksem en overspanning: een fotovoltaïsche installatie heeft in de loop der jaren met vele milieu-invloeden te kampen.

Adapter zorgt voor snelle montage lasdoos

Legrand Nederland introduceert een ingenieuze adapter voor de Plexo lasdoos zodat deze eenvoudig, snel en zonder schroeven gemonteerd kan worden op Cablofil draadgoten.

Veelzijdige Jaga Hybrid verzorgt binnenklimaat

JAGA-Konvektco Nederland heeft tijdens de Bouwbeurs het nieuwe Jaga Hybrid Solutions klimaatsysteem geïntroduceerd.

Waterdichte noodverlichting kan tegen stootje

Na de S-Sense, Allround, Plug-in en de CELO breidt Famostar haar LED-productportfolio verder uit met de Waterproof LED.

Een eigen kijk op verticaal transport

De standaardliften van All-in Liften behoren tot de meest flexibele installaties op de markt. Zowel in maat- als uitvoering zijn er oneindig veel mogelijkheden, ook buiten de bekende ISO maten.

Duurzaam vervoer installatiemateriaal

Technische Unie, groothandel in technische installatiematerialen, draagt bij aan een beter leefklimaat door de dagelijkse distributie in de regio Amsterdam ook met een volledig elektrische vrachtwagen te verzorgen.

Bluetooth module voor ventilatiemetingen

De Klima Check 100 van Euro-Index is een compacte meetmodule met een smalle meetsonde voor meting van luchtsnelheid, luchthoeveelheid en temperatuur in ventilatiekanalen.

Senator entreemat krijgt nieuwe inlagen

Voor het entreematsysteem SENATOR, met de robuust ogende 50 mm brede aluminium draagprofielen, introduceert emco Benelux nieuwe inlagen.

Deze duurzame inlagen zijn gebaseerd op de schoonlooptapijten van de serie MAXIMUS/MAXIMUS IMAGE.

Smaakvolle en veilige trapleuning geeft licht

Leuningen van buitentrappen moeten niet alleen sterk en veilig zijn, ze moeten ook passen bij het design van een gebouw.