Overzicht productnieuws

Volg de EPC route tijdens de BouwBeurs

Onlangs publiceerde de Europese Commissie een nieuwe richtlijn voor energieprestaties. Deze richtlijn verplicht de Europese lidstaten om nieuwe gebouwen in 2020 vrijwel energieneutraal te bouwen.

Nelskamp toont duurzame producten

Tijdens de BouwBeurs komt Nelskamp met producten die aantonen dat energie opwekken niet ten koste hoeft te gaan van de uitstraling van een pannendak.


ClimaLife, luchtreinigende betondakpannen

Stelkozijn voldoet aan allerhoogste eisen

De eisen qua duurzaamheid en energiezuinig bouwen worden in de (nieuw)bouw steeds verder aangescherpt. Zo hoeft bijvoorbeeld in een passiefhuisconstructie niet actief verwarmd te worden.

Duurzame keukens op Bouwbeurs

Een keuken van Bribus is in de eerste plaats een oer-Hollands kwaliteitsproduct, goed voor jarenlang gebruik. Maar ook in andere opzichten staat Bribus voor duurzaamheid.

Gevelplint beschermt gevel

De geïsoleerde gevelplint is een primeur voor het beschermen van gevels.

Archidat deelt speciale beursuitgave uit

Onlangs publiceerde de Europese Commissie een nieuwe richtlijn voor energieprestaties. Deze richtlijn verplicht de Europese lidstaten om nieuwe gebouwen in 2020 vrijwel energieneutraal te bouwen.

Lichtgewicht geïsoleerd sandwich/beton vloersysteem

Het OP-DECK vloersysteem is gebaseerd op traditionele betonverwerking maar met optimale ontwerp en montage flexibiliteit.

Klimaatvloer reageert nog sneller

Innovatie is een sleutelbegrip voor ECHO. Het gaat hier om vernieuwingen die een pasklaar antwoord vormen op concrete vragen vanuit de markt, die bijdragen aan een klimaat van duurzaam bouwen, waardoor het aangenaam wonen en werken is.

Energieopwekking in aluminium gevels

Sapa Building System levert energieoplossingen waarbij de fotovoltaïsche energieopwekking in aluminium gevels geïntegreerd wordt.

Modulaire balkonbeglazing beschermt balkon

Balkons worden jaar in jaar uit blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Deze slijtageslag is één van de redenen dat een balkon geregeld op de lijst staat voor renovatie en onderhoud.