Overzicht productnieuws

Armstrong OP zorgt voor duurzame akoestiek

Armstrong introduceert een nieuwe generatie OP systeemplafonds. In de innovatieve Open Plan (OP)-technologie zijn de beste eigenschappen van harde en zachte minerale plafondtegels gecombineerd.

Zwart is het nieuwe wit

Wit is al jaren de meest gebruikte kleur aan de Nederlandse gevel.

Dat het ook anders én meer onderscheidend kan, bewijst de gevelbekleding van FrontsAndFronts.

 

Toegangscontrole met deurkruk

ASSA ABLOY Nederland introduceert een doeltreffende oplossing voor het eenvoudig controleren van individuele binnendeuren: de LIPS Codekruk.

Vloeregaliseermiddel levert prachtige resultaten

Prachtige resultaten voor een aantrekkelijke prijs, dat biedt geen ander egaliseermiddel! Nog nooit kon u zo economisch werken als met Schönox ZM: het nieuwe projectegaliseermiddel voor de meest uiteenlopende ondergronden.

Prefab meets design

Portisa is van oorsprong Italiaanse producent van prefab sanitair units die volledig op maat gemaakt worden voor (nieuw)bouwprojecten.

Gezonde ventilatie met EPC-winst

Alles draait tegenwoordig om energiezuinigheid; in zowel nieuwbouw als renovatie. Gebouwen worden luchtdicht neergezet om zo min mogelijk energie te verliezen.

Handsfree toegangscontrole op maat

Elk project is anders. Afhankelijk van het aantal wooneenheden en de behoeften van de bewoners en/of de beheerder biedt Niko een toegangscontrole oplossing op maat.

Scheidingswand snel en eenvoudig geplaatst

Spanell Nederland BV is producent en leverancier van de Spanell Systeemwandpanelen. Deze wanden zijn een uitstekend (en vooral betaalbaar) alternatief voor wanden van bijvoorbeeld hout- of metaalregelwerk, gipsbouwblokken e.d.

Vloersysteem zet ecologische stap

Naast de lange en verlengbare levensduur, de lang intact blijvende functionele eigenschappen en het eenvoudige onderhoud, is de ecologische Bolidtop 525 nog een stap verder gegaan.

Breedplaatvloer met extra mogelijkheden

Diverse ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, milieu, kostenbesparing én veiligheid maken de toepassing van de Dycore breedplaatvloer nog interessanter.