Overzicht productnieuws

Drukverhoging zorgt voor water op ‘niveau’

Biral levert voor projecten waar drinkwatertappunten hoger liggen dan 15 – 20 m een compleet assortiment duurzame drukverhogingsinstallaties. Door de uitbreiding met de pompen HP 120 en 150 (capaciteit resp.

Witter dan wit oppervlak

Binnen de Silestone collectie introduceert Cosentino een nieuw wit oppervlak onder de naam Blanco Zeus Extreme. Witter dan Blanco Zeus Extreme is er niet.

Velux Solar dakraam uitgebreid met regensensor

Het intelligente Solar dakraam wordt elektrisch aangestuurd via zonne-energie. Door de ingebouwde regensensor sluit het raam automatisch zodra de eerste regendruppels vallen.

Strakke esthetiek gecombineerd met akoestisch maatwerk

Het nieuwe kantoorgebouw van M&S Mode in Amsterdam straalt met zijn architecturale concept ook de filosofie van de onderneming uit: M&S Mode heeft alle disciplines van het vak in eigen huis.

Groener Expo 2010 in China dankzij Osram

Als de officiële verlichtingspartner van Expo 2010 levert Osram samen met moederbedrijf Siemens groene technologie voor ruim 40 projecten.

Lichtkoepels verplicht inbraakwerend

De NEN-5087 beschrijft dat naast ramen en deuren in een woning, ook lichtkoepels aan inbraakwerendheidsklasse 2 moeten voldoen. Deze norm is onlangs aangepast en door VROM in het bouwbesluit aangewezen.

Toegangscontrole beheert gebouw

Moderne toegangscontrolesystemen bepalen welke personen waar en wanneer toegang hebben tot een gebouw. Veiligheidseisen spelen hierbij een belangrijke rol.

Windvaste screens met speciale beugels

Renson, trendsetter in ventilatie en zonwering en De Kruijff, specialist in projectstoffering, zorgen voor een aangenaam binnenklimaat in het gebouw van een nieuw dienstencentrum in Almere.

Lichtstraat maakt winkelketen groener

BIK levert 165 Nanogel lichtstraten die gemonteerd worden op daken van een grote winkelketen met superstores in Groot-Brittannië.

Dunpleisterprofiel hecht veel beter

Nederlandse stukadoors brengen veel dunlagig stucwerk of pleisterwerk aan met dunpleisterprofielen.

Ceves Vergeer heeft een nieuwe, innovatieve profielsoort ontwikkeld onder de naam Slimgrip met een 3D-gevormde flens.