Overzicht productnieuws

Ventilatieklep zorgt voor constante luchttoevoer

De DucoFlat 12 ZR van Duco is een vlak ventilatierooster dat dankzij een zelfregelende ventilatieklep, een constant luchtdebiet levert - tot maximaal 11,55 dm3/s/m.

Trendy kunststof behuizingen

De nieuwe lijn combineert de meest voorkomende maatvoeringen op de Nederlandse markt met alle praktische mogelijkheden volgens de laatste trends.

Tijdloos en minimalistisch vormgegeven sanitair

De kranen, douches en accessoires van VOLA zijn in 1968 ontworpen door de beroemde Deense architect en industrieel ontwerper Arne Jacobsen.

Hoge isolatiewaarde ondanks geringe dikte

Isobooster levert T2 meerlaags reflecterend thermisch isolatiemateriaal, dat een geringe dikte verbindt met een hoge isolatiewaarde.

EPDM daksysteem voor elke ondergrond

De ontwikkeling van het nieuwe EPDM daksysteem Hertalan easy cover Renovation System (RS) is ingegeven door een toenemende vraag naar de verlegging van EPDM daksystemen op daarvoor niet geschikte ondergronden.

Passieve vloerverwarming bepaalt energielabel

Tonzon heeft een systeem ontwikkeld waardoor begane grondvloeren op een passieve manier nog warmer worden dan de luchtlaag erboven. Passief omdat geen kunstmatige warmte wordt toegevoerd.

Eenvoudige montage en vervanging zonnedoek

Renson, trendsetter op het vlak van ventilatie en zonwering, optimaliseert zijn Fixscreen Mono AK, de windvaste screen met extra thermisch en akoestisch comfort.

Lateien eenvoudig bestellen en leveren

Xella levert een nieuwe service, genaamd Silkaplus Latei, die het bestel- en leveringsproces voor bouwondernemers sterk vereenvoudigt.

Nieuw datasysteem levert betere prestaties

LCS2 kenmerkt zich door een betere performance en meer montagegemak. Dankzij een nieuw ontwikkelde keystone connector is LCS2 nu ook geschikt voor de draagframes van de schakelmaterialen van derden.

Multifilm multifunctionele zonwering

Multifilm zonwering combineert de eigenschappen van een buitenzonwering en een binnenlichtwering in één product.