Overzicht productnieuws

Entreematsystemen met zwarte draagprofielen

Onder het motto ‘Black is Beautiful’ introduceert EMCO divisie Bouwtechniek de mogelijkheid om naast het standaard aluminium, de draagprofielen van de entreematsystemen in allerlei kleuren te anodiseren waaronder zwart.

Raamdecoratie en rolluiken verminderen warmte

Als de dagen langer worden en de zon sterker kan de temperatuur in een gebouw flink oplopen.

Douche inloop zonder drempel

De vraag naar een vlakke douche-instap zonder profielen stijgt gestaag. Douchewandspecialist Hüppe biedt hiervoor diverse aantrekkelijke series om tegemoet te komen aan ieders smaak.

Koud en warm water met zelfde circulatiepomp

Als aanvulling op de A-pompen met gescheiden elektronica introduceert Biral vijf nieuwe inbouwcirculatiepompen voor water van -10 ºC tot +95 ºC. Het betreft de typen A 12 KW – A16 KW.

Duurzame en vuurbestendige wand- en geveloplossing

Milin uit Nieuwegein is de specialist in duurzame en onderhoudsvriendelijke materialen van hout en kunststof, speciaal voor gevel- en dakafwerking.

Meer dakelementen voorzien van gipsvezelplaat

Het aandeel Fermacell in universele dakplaten groeit explosief: steeds meer timmerfabrieken en producenten van dakelementen zien voordeel in het toepassen van gipsvezelplaten aan de binnenzijde van het dak.

Bosch brandmeldcentrale beveiligt het meest dierbare

De 1200 Serie Brandmeldcentrale is gebaseerd op het beproefde high-end paneelconcept van de onderneming.

60 Minuten brandwerende schuifdeuren

Uit het oogpunt van veiligheid zult u er alles aan willen doen, om ervoor te zorgen dat de personen in uw gebouw de tijd hebben om veilig buiten te komen.

Brandwerende schuifdeur met geïntegreerde vluchtdeur

Nog altijd is Hoefnagels Brand- en Bedrijfsdeuren BV uit Tilburg de enige in Nederland die een 60 minuten brandwerende schuifdeur met geïntegreerde vluchtdeur, voorzien van een Efectis/TNO rapport en KOMO attest, kan leveren.

Houtwolplaat met drie isolatielagen

Heraklith, toonaangevend in houtwolplaten, introduceert een nieuw product met een unieke opbouw uit drie isolatielagen.