Overzicht productnieuws

Spindel aangedreven cabinelift

Dankzij spiegels en lichtarmaturen in de cabine ontstaat een versterkt liftgevoel.

Trapneus maakt vaste trap veilig

Als leverancier van trapneuzen en antislipstrips voor trappen geeft Storax advies om vaste trappen in gebouwen veiliger te maken.

 
Denk hierbij aan:

Schneider Electric levert energiebesparende oplossingen

Als specialist in energiemanagement biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen om energie veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en groen te maken.

Energiebesparende elektromotoren

Biral heeft haar assortiment In Line centrifugaalpompen EBZ-V uitgebreid met een aantal nieuwe typen en levert ze nu al met EFF1 elektromotoren, die 10% op energie besparen in vergelijking tot ‘old school’ motoren.

Designtrap maakt indruk

De trap krijgt steeds vaker een prominente rol in een woning. De trend, met name in de woningbouw, is het toepassen van minimalistische trappen.

Regenwater laat zich managen

Dit seminar staat in het teken van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam waterbeheer waar Wavin het nieuwe Intesio concept belicht.

Firetect Seal pads maken inbouwdozen brandwerend

KLF levert Firetect Seal pads, een kneedmassa specifiek bedoelt voor het achteraf snel en eenvoudig brandwerend afdichten van inbouwdozen.

Hernieuwde douchebeleving met regendouche

De nieuwe generatie regendouches laat het water net zoals in de natuur omlaag vallen.

Automatische schuifdeur met luchtgordijn

KONE Deursystemen BV uit Veenendaal en Spirair Luchttechniek uit Nijkerk lanceren een duurzame entreeoplossing voor onder andere de detailhandel, horeca, kantoorgebouwen en non-profit instellingen.

Vernieuwde website NBD-Online.nl

Vanaf nu presenteert de Nederlandse Bouw Documentatie zijn producten en leveranciers nog aantrekkelijker en overzichtelijker op haar website.