Overzicht productnieuws

Buitenbank van thermisch verzinkt staal

Thermisch verzinkt staal vormt het basismateriaal voor de Come Back bank, een nieuwe buitenbank van VelopA, die recent werd bekroond met het Cradle-to-Cradle certificaat.

Sanitair veilig voor kalkafzetting

Op het gebied van waterbehandeling introduceert International Bathrooms een systeem dat vuiltoetreding, kalkaanslag en corrosie in drinkwaterinstallaties in woningen vermijdt: NoCalc.

PATiO overkappingen als architecturale blikvangers

Als specialist in zonwering, rolluiken en sectionale poorten blijft Harol constant vernieuwen, zowel in techniek als in design.

Anywaydoors opent deuren

Het Belgische Anywaydoors opent letterlijk en figuurlijk deuren.

Siemens creëert werelds grootste draaiende kerstster

Langs de autosnelweg A9 richting München staat een torenhoge windmolen die door ruim 9.000 Osram LED’s wordt verlicht tot het einde van dit jaar.

Aluminium rail voor gevelonderhoudsinstallaties

Railtrajecten voor gevelonderhoudsinstallaties worden sinds het bestaan van dit vakgebied uitgevoerd in staal.

Fundering razendsnel geplaatst

De IJB Smartfoot  is een uitstekend alternatief voor de in het werk gestorte fundering op staal. Deze revolutie in prefab funderen op staal wint een steeds groter terrein in de bouwwereld.

Laminaat met natuurstenen uitstraling

De Pure Stone collectie van het Belgische Balterio is een nieuwe collectie laminaattegels die het gebruiksgemak en warme gevoel van laminaat combineert met de uitstraling van natuursteen.

Badkamer kant en klaar op maat

De Faay Prefab Badkamer wordt geheel in de Faay-fabriek geprefabriceerd en is voldoet geheel aan de specifieke behoeften en wensen van de klant.

Hybride plafondplaat voldoet aan vele criteria

Een akoestisch systeemplafond, opgebouwd uit Sierra plafondplaten, heeft een hoge geluidsabsorptie (αw 0,85) en uitstekende overlangs geluidisolatie (28dB).