Overzicht productnieuws

Schroefloze contacten vereenvoudigen installatie

De Flexomaat, de installatieautomaat uit het Hafonorm programma, wordt sinds kort geleverd met schroefloze contacten aan de afgaande zijde.

Smart Branch oplossingen voor draadloze netwerken

Het belang van draadloze communicatietoepassingen neemt continue toe. Motorola biedt geavanceerde en betaalbare real-time oplossingen.

Okoumé verfraait gevels en dakranden

[advertorial]

Schouderbreed doucheplezier

De nieuwe Raindance E AIR hoofddouches van Hansgrohe, ontwikkeld in samenwerking met Phoenix Design, vallen niet alleen op door hun grootte, ze hebben ook een opvallend ontwerp.

Nieuwe behuizing voor industriële applicaties

Weidmüller introduceert CH20M, een nieuw IP20 modulair behuizingssysteem voor elektronica.

Tapijt verbetert akoestiek

SoundMaster is een nieuw type tapijt dat speciaal is ontworpen voor het verbeteren van de akoestiek in ruimten.

Schuifdeuren weren een uur lang brand

[advertorial]

Duurzame waterdichte verbindingen

Rautitan is een universeel huisinstallatiesysteem voor drinkwater- en verwarmingsinstallaties. Dankzij de vele toepassingsmogelijkheden is dit systeem flexibel en overtuigend efficiënt.

Projectvloer van PVC lamellen

PVC-lamellen zijn intussen een echte trend geworden. In combinatie met een eenvoudige legwijze leveren deze vloerbekledingmaterialen een prachtige vloer op.

Installatiebeheer op afstand

Het Nice Opera systeem is een geavanceerd beheersysteem voor het aansturen en beheren van geautomatiseerde poorten, garage- en industriedeuren, slagboominstallaties, rolluiken, zonweringen, jaloezieën, irrigatie- en verlic