Overzicht productnieuws

Innovatieve weg voert fijnstof af

Een proefbaanvak in Rotterdam vormt het experiment voor de wassende weg: zeer open asfalt beton (zoab)met een onderliggend waterreservoir vangt fijnstof af.

Onderdorpels voor kunststof gevelelementen

De Isostone onderdorpels van BUVA zijn nu ook geschikt voor toepassing onder kunststof gevelelementen.

Hellend dak snel en eenvoudig (na)geïsoleerd

Rockwool, marktleider in steenwoloplossingen, introduceert het Rockwool Fastfixx Hellend Dak Isolatiesysteem: een volledig afgewerkt, snel en eenvoudig te monteren isolatiesysteem dat wordt toegepast voor het renoveren en/of (na-)isoleren van hell

Barrière voorkomt aanrijding en schade

Hörmann Forktruck Barrier (HFB) is de nieuwste beveiliging van de marktleider tegen (deur)schade en persoonlijke ongevallen in docklevellers.

Lips Zorgslot in de spotlight

[advertorial] Het Lips Zorgslot van Assa Abloy Nederland (Lips en Vema) is een dubbelzijdig gecontroleerd elektromechanisch slot dat eenvoudig zonder ingewikkelde aanpassingen een standaard DIN-slot in de deur kan vervangen.

Stijlvol en veilig hang- en sluitwerk

Met de introductie van de AXA Heavy Duty scharnieren lanceerde AXA een nieuwe standaardnorm voor zware deuren. Ervaringen met deze scharnieren hebben aan de basis gestaan bij de ontwikkeling van de nieuwe lijn AXA Smart scharnieren.

Reflecterend dak geeft verkoeling

[advertorial]

Falco stelt fiets centraal

De nieuwe Suretown Pollux van Falco is een multifunctionele parkeerpaal, annex markeerder, annex bewegwijzering. Volgens de fabrikant helemaal volgens de trend.

Klimaatbeheersing in compacte vorm

Radiatorsystemen die voor verwarming én koeling zorgen, hebben vaak een belangrijk nadeel: ze zijn behoorlijk groot.