Overzicht productnieuws

Dakverankering voor elk weertype

Rood VeiligDak introduceert de Shuttle: een nieuw ankerpunt voor platte daken.

De dakverankering is sterk en betrouwbaar onder alle weersomstandigheden, bij elke temperatuur en voldoet aan NEN 795 type A en C.

Plafondoplossingen verbeteren milieu

De plafondsystemen van Armstrong bieden innovatieve oplossingen voor de meest uiteenlopende interieurtoepassingen.

Duurzame minerale wol

Knauf Insulation, fabrikant van isolatiematerialen, heeft onlangs een nieuwe reeks oplossingen in minerale wol met gepatenteerde Ecose Technology op de markt gebracht.

Nieuw type behuizing voor kleinere netwerkinstallaties

Voor alle kleinere netwerksystemen introduceert Rittal de ‘VerticalBox’: een nieuw type 19-inch behuizing die naar keuze als wand-, tafel- of standbehuizing kan worden ingezet.

Flinterdunne vloerverwarming

SpeedHeat levert een elektrische vloerverwarming met een dikte van slechts 1 mm. die tegen de vloerbedekking aanligt.

LED-buizen leveren grotere lichtopbrengst

Ontwikkelingen in de LED-verlichtingstechniek gaan nog steeds erg snel: Jacs.Koopman komt al weer met een sterk verbeterde versie van de onlangs geïntroduceerde Interlight 230V AC T8 LED-buizen, die gewone TL-fluorescentie-lampen vervingen.

Combinatie hand- en werkboek NEN 1010

In de tweede herziene druk van Handleiding NEN 1010 leest u hoe u voldoet aan de sterk gewijzigde voorschriften. U vindt er achtergronden, uitleg en toepassingen van de NEN 1010 zodat u uw inzicht in de praktische toepasbaarheid verder vergroot.

Weerbestendige glasfolie voor buitentoepassing

De nieuwe buitenfolie van Solar Gard opent tal van mogelijkheden voor eigenaars van gebouwen met gelaagd glas (veiligheidsglas), gewapend glas of glas met een lage emissiviteit (low-e) en andere glasgevels met groot oppervlak.

Schoonlooptegels van rubber

Bandenrubber is populair als recyclemateriaal. Het zomerschoeisel Plakkies is ervan gemaakt en nu heeft Propermat met BE er een serie schoonlooptegels van gemaakt.

Patentriet: kunststof met charme

Polytech levert Patentriet: een rieten dak met de duurzaamheid en gemakken van nu, maar met de aanblik van natuurriet.