OLBECON levert kanaalplaatvloeren in vele varianten

Kies de juiste vloer voor uw project

Voor woningbouw én utiliteitsbouw worden vaak kanaalplaatvloeren toegepast. Voor grote én kleine projecten. Kanaalplaatvloeren zijn vaak de meest efficiënte, meest eenvoudige en prijstechnisch de beste oplossing.

Een vraag die vaak gesteld wordt is: Welk type kanaalplaatvloer gebruik ik het best voor mijn project? Ook al zien alle kanaalplaatvloeren er ogenschijnlijk het zelfde uit; de details maken het verschil.

Juiste advies

De specialisten van OLBECON kennen de toepassingsmogelijkheden én onmogelijkheden van kanaalplaatvloeren als geen ander. Mocht een ander vloertype voor uw project een beter alternatief zijn, dan zullen zij u daar op de juiste wijze over adviseren.

Er zijn alternatieven voorhanden als het gaat om een geïsoleerde beganegrondvloer. Zo kan er gekozen worden voor een PS-combinatievloer of een voorgespannen ribbenvloer. Voor een verdiepingsvloer kan worden gekozen voor een breedplaatvloer al dan niet voorgespannen.

Tabel doorsnedes Olbecon kanaalplaatvloeren

Goede en duurzame oplossing

Een constructieve vloer moet, zowel technisch als economisch, voldoen aan de gestelde eisen. Om voor uw project de juiste kanaalplaatvloer te kunnen aanbieden heeft OLBECON een levergamma dat uit 12 verschillende vloerdiktes bestaat variërend van 120 mm tot en met 500 mm. De meeste diktes zijn leverbaar in een breedte van zowel 600 mm als 1200 mm.

Een kanaalplaatvloer is een duurzaam product doordat er efficiënt met beton en voorspanstaal wordt omgegaan. Door de kanalen in de vloer is minder beton nodig waardoor er zowel op grondstoffen als op transport bespaard kan worden. Indien er een juiste vloerdikte gekozen wordt, dus niet te licht of te zwaar, kiest men voor een goede en duurzame oplossing.

OLBECON helpt graag om voor uw project de juiste systeemvloeren of prefab wanden te vinden. Of het nu kanaalplaatvloeren, breedplaatvloeren, ribbenvloeren of combinatie-vloeren zijn of holle wanden, cascowanden, brandwanden of sandwichwanden.

OLBECON, een vertrouwde naam gedragen door mensen uit het vak.

Meer over de diverse kanaalplaatvloeren van OLBECON.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie