Tijdens de Bouwbeurs 2017 gaat FAKRO de samenwerking aan met diverse partners in duurzame en slimme oplossingen voor daglicht, gezondheid en comfort in woningen.

Door expertises met elkaar te verbinden, creëren zij samen overstijgende daglichtoplossingen. Hiermee gaat FAKRO van 6 t/m 10 februari 2017 tijdens de beurs (stand 11.A030) bezoekers inspireren.


Creëren doe je samen

FAKRO weet dat je samen verder komt dan alleen. Daarom creëert zij samen met partners oplossingen die voorzien in de behoeften van een eindgebruiker en voldoen aan de laatste eisen uit het Bouwbesluit. Partners leveren vanuit hun eigen kennis en expertise (deel)producten. Deze worden vervolgens met elkaar verbonden. Nieuwe totaaloplossingen die zo ontstaan zijn te zien tijdens de Bouwbeurs. Bijvoorbeeld een oplossing voor extra ventilatie in hedendaagse woningen met een BUVA ventilatiemodule of een complete integratie tussen dakraam, PV-paneel en gevelraam. FAKRO nodigt bezoekers uit om alles zelf te testen in hal 11, stand A030 en zo de voordelen te ervaren.


Wonen: nu en in de toekomst

Tijdens de Bouwbeurs laat FAKRO de kijk op hedendaagse en toekomstige woningen zien met diverse dakramen en totale daglichtoplossingen. Daglicht staat hierbij centraal. Licht brengt leven en bepaalt onze stemming en gezondheid. Daarom creëert FAKRO oplossingen die zoveel mogelijk (dag)licht binnen brengen in woningen en gebouwen. Naast deze functie, hebben de producten nog andere functies: ventilatie, afvoer van warme lucht in de zomer en isolatie voor geluidsdemping. 


Enkele totaaloplossingen:
  • een slimme daglichtoplossing die automatisch werkt of via een tablet is aan te sturen
  • een FAKRO dakraam met BUVA SusStream module voor extra ventilatie in hedendaagse woningen 
  • een volledige integratie op het dak met PV-panelen, dakraam en gevelraam voor energiezuinig wonen