Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Heating Group International b.v.  is een van de marktleiders in Nederland op het gebied van industriële elektrische verwarming. Heating Group International b.v. beschikt over een team specialisten met een gezamenlijke ervaring van zo'n 100 jaar in de markt van elektrische verwarming.

De essentie van industriële elektrowarmte ligt in een optimale toepassing van een diversiteit aan elementen voor verwarming van vaste stoffen, vloeistoffen en gassen onder verschillende condities en omstandigheden. Heating Group International b.v. heeft daarom niet alleen een standaard leveringsprogramma, maar levert ook op maat gemaakte oplossingen.

Contactgegevens

Heating Group International b.v.
Bijsterhuizen 5118
6604 LX Wijchen
Nederland

Kanaalluchtverhitters, snel vanuit voorraad geleverd

De gemiddelde doorlooptijd is aanzienlijk langer waardoor de planning van het project zomaar in het gedrang kan komen.

Retrofit hellingbaanverwarming zorgt voor veilig en vorstvrij wegdek

Elektrische hellingbaanverwarming wordt al jaren door Heating Group International toegepast voor het vorstvrij houden van wegoppervlakten.

'Elektrisch verwarmen van woningen en kantoren wordt steeds gebruikelijker met NOM'

Nul op de meter houdt in dat woonhuizen en andere gebouwen zelfvoorzienend zijn. Dit betekent dat zij net zoveel energie opwekken als dat ze verbruiken.

Heating Group loopt met EcoConso voor op Europese klimaatregeling

De Europese overheden zijn druk bezig de wereldwijde Co2 uitstoot te verminderen. Hiervoor is in januari 2016 de Ecodesign ERP ingegaan voor alle energiegerelateerde producten.

Heating Group introduceert compacte elektrische ribbenbuiskachel en convectorkachel

Hierbij is de focus gelegd op het zelf produceren en doorontwikkelen van eigen productranges.

Jirlumar Smart ECOcontrol®

Elektrisch verwarmen wordt een stuk duurzamer in combinatie met Smart ECOcontrol.

All Electric bouwconcepten van Heating Group

De laatste jaren wordt elektrische verwarming ook steeds aantrekkelijker voor de woningbouw. Daar waar het voorheen voornamelijk toegepast is voor bijverwarming, wordt het in de huidige bouwprojecten steeds vaker als hoofdverwarming ingezet.

Elektrische verwarming in de badkamer

Al jaren is Heating Group International specialist op het gebied van elektrische verwarming. De toepassing hiervan is vorstbeveiliging, procesverwarming maar vooral ook klimaatbeheersing.

Heating Group garandeert altijd de juiste temperatuur

Heating Group International garandeert altijd de juiste temperatuur door middel van elektrische verwarming. Dat mag u zien als een missie die verder gaat dan de levering van producten.

Elektrische heat tracing en isolatie? Heating Group International!

Heating Group International is leverancier van elektrische heat tracing systemen. Deze systemen zorgen voor vorstbeveiliging van leidingwerken die niet mogen bevriezen.

Heating Group levert complete lijn kanaalluchtverhitters

Heating Group International b.v., leidend aanbieder op het gebied van industriële elektrische verwarmingssystemen, heeft de afgelopen jaren actief een eigen productie opgezet van verwarmingsproducten.

Heating Group International opritverwarming biedt zekerheid nu én in de toekomst

Heating Group International b.v., al jaren marktleider op het gebied van opritverwarmingssystemen, zet met het merk MechaHeat® opnieuw een nieuwe standaard in de markt.