Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Al meer dan honderd jaar produceert NedZink hoogwaardige zinkproducten voor toepassingen in de bouwsector. Producten, halffabricaten en systemen van titaanzink worden verkocht onder de merknamen Nedzink NATUREL, -NOVA, -NOIR en –NUANCE. NedZink materiaal wordt hoofdzakelijk toegepast in de bouw voor dakgoten, hemelwaterafvoeren (HWA)-buizen, hulpstukken, dakbedekking en gevelbekleding.

 

De materiaaleigenschappen zoals sterkte, rek en verwerkbaarheid, gecombineerd met een goede corrosiebestendigheid, maken NedZink® titaanzink geschikt voor de toepassing in de bouw. Deze eigenschappen worden gekoppeld aan een uitstekende soldeerbaarheid en haak- en felstechnieken, waardoor met NedZink materiaal de meest uiteenlopende ontwerpen en constructies worden gerealiseerd.

Contactgegevens

NedZink B.V.
Hoofdstraat 1
6024 AA Budel-Dorplein
Nederland

Duitse sporthal krijgt duurzaam titaanzinken NedZink NOVA dak

Bij de planning van de dubbele sporthal in het zuidelijke deel van Stuttgart stonden duurzame en innovatieve bouwmaterialen centraal.

Imposante scheepsboeg van NedZink NOVA siert supermarkt

Boven de hoekingang van de Albert Heijn in de Noord-Hollandse kustplaats Callantsoog steekt een bijzondere aanbouw uit als een scheepsboeg - een imposante puntgevel bekleed met verticale felsbanen NedZink NOVA.

NedZink NOIR weerstaat natuurkrachten

Aan de rand van Landsmeer net boven Amsterdam staat een grote mooie villa. Omdat de woning aan de rand van een groot weidegebied ligt, kan het hier stevig waaien. Soms zelf zo hard dat de pannen van het dak vliegen.

 

Villa Dubbeldam – een hoog ambachtelijk karakter

Op een prachtige locatie in het buitengebied van Dordrecht is een eigentijdse, landelijke energieneutrale woning gelegen, bestaande uit twee identieke hoofdvormen maar met een contrasterende invulling: een kapconstructie in riet en zink.

NedZink NOIR geeft trappenhuis statuur

Architect Johan van der Rijt van Compen Architecten in Eindhoven is stellig: het NedZink NOIR geeft het verbindende trappenhuis tussen twee nieuwe geschakelde

Dampdichte gevelbekleding voor woontoren midden in Kerkrade

Een opvallend hoog, taps toelopend rond gebouw met NedZink NOVA Pro-Tec.

NedZink NOVA en hout: een uitstekende match

Het nieuwe kantoor en de bedrijfskantine van houtbereidingsbedrijf Leegwater in Heerhugowaard bewijzen dat maar weer eens.

Spannende belijning met NedZink NOVA

Bewoners genieten hier volop van hun oude dag mede dankzij de vier grote, fraai vormgegeven woonvilla’s – een opvallend speels ontwerp van het Rotterdamse architectenbureau Rutten van der Weijden. 

Bezoek NedZink op Material Xperience 2017!

Hier vinden tegelijkertijd de Internationale Bouwbeurs en het materiaalevenement Material Xperience plaats. NedZink presenteert NedZink NUANCE; procesmatig gepatineerd titaanzink voorzien van fijne pigmenten.

Duurzaam bouwen met NedZink

Het productgamma van NedZink biedt naast het vertrouwde walsblanke titaanzink ook een selectie gekleurd zink.

Patinakleur NedZink NOVA centraal bij materiaalkeuze dakconstructie nieuwbouwproject

Verticale felsbanen NedZink NOVA staan strak in het gelid op het imposante en stijlvolle dak van de Bergeijkse nieuwbouwvilla.

De zeer mooie kleur van NedZink NOVA

NedZink NOVA is procesmatig gepatineerd NedZink Titaanzink met een mat, subtiel geborsteld oppervlak in een natuurlijke grijze kleur.

NedZink ontvangt EPD’s voor NedZink NATUREL, -NOVA en -NOIR

NedZink heeft voor NedZink NATUREL, -NOVA en -NOIR ‘Environmental Product Declarations’ toegekend gekregen door het onafhankelijke Duitse Institut Bauen und Umwelt e.V.

NedZink NATUREL: kwaliteit en lange levensduur

BenW Architecten uit Budel heeft speciaal voor NedZink NATUREL gekozen omdat dit pure materiaal samen met de rode stenen een mooie natuurlijke kleursamenstelling aan het gebouw geeft.

Indrukwekkende uitstraling dankzij het mooie, warme patina van NedZink NOVA

Indrukwekkend. Dat is de uitstraling van het grote zadeldak met strakke verticale felsbanen NedZink NOVA van het woonhuis aan de Tarpanweg in Swifterbant.