Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

REHAU N.V. geniet wereldwijd faam als één van de belangrijkste producenten van kunststofraamsystemen. REHAU N.V. is ruim dertig jaar actief in de bouwsector.

Contactgegevens

REHAU N.V.
Watergoorweg 79
3861 MA Nijkerk
Nederland

Gebruik je tijd zo efficiënt mogelijk

Arbeidstijd is een schaars goed voor elke vakman. Hoe kun je die tijd dan zo efficiënt mogelijk gebruiken? Van REHAU mag je meer verwachten dan zomaar een productoplossing.

Nieuw vanaf mei!

Waterschade komt vaker voor dan men denkt. Een druppelende kraan, een lekkende knelverbinding of een leidingbreuk zijn bijzonder verraderlijk aangezien ze vaak pas later worden ontdekt, wanneer de aangerichte schade al groot is.

Nieuw: RAUTITAN stabil 50 en 63

De alupex buis RAUTITAN stabil is vanaf nu ook verkrijgbaar in de diameters 50 en 63 mm. Het RAUTITAN systeem voor grote diameters onderscheidt zich door zowel de doorstroming geoptimaliseerde buis als de bijbehorende fittingen.

Invloed van de installatie op veilig drinkwater

De drinkwaterkwaliteit in Nederland is van een zeer hoog niveau. Het zijn de waterbedrijven van Nederland die deze kwaliteit elke dag weer garanderen.

RAUTITAN is de toekomst voor veilig drinkwater

Om de kwaliteit van drinkwater op ieder tappunt te waarborgen, is een hoogwaardig leidingsysteem nodig. Met RAUTITAN ga je voor 100% zekerheid.

 

Met Smart Comfort slim en efficiënt het beste feelgood-klimaat creëren

Temperatuur speelt hierbij een belangrijke rol. Met REHAU-vloerverwarming begeef je je op het gebied van Smart Comfort.

Verwacht tot wel 45% meer snelheid tijdens de installatie met de nieuwe compacte kunststof SPEED-verdeler van REHAU

Complete, betrouwbare en ergonomisch goed doordachte systemen voorzien van slimme technische details om zowel de installatie als service zo snel en smart mogelijk te maken.

Altijd de juiste comfortabele temperatuur

Je eigen woning is een plek om je thuis en comfortabel te voelen. De juiste temperatuur speelt hierbij een belangrijke rol. Geen wonder dat er steeds vaker wordt gekozen voor vloerverwarming.

Vers van de VSK: Het veiligste water van Nederland

Nog afgezien van de verspilling van kostbaar drinkwater kan een lekkage van de drinkwaterleiding vervelende gevolgen hebben, van schade aan vloerbedekking of meubilair, tot kortsluiting en erger.

Jouw klanten verwachten waterdichte garanties, jij toch ook?

Kraanwater is het belangrijkste en best bewaakte voedingsmiddel van Nederland. Eenmaal ingebouwd verdwijnen de buizen in de wand of de vloer en daarmee uit het zicht.

Van de AWADUKT Thermo lucht-aardwarmtewisselaar mag je meer verwachten

De efficiënte lucht-aardwarmtewisselaar van REHAU zorgt het hele jaar door voor een comfortabel binnenklimaat, en maakt het tevens mogelijk om te besparen op uw energiekosten!

 

Jouw klanten verwachten waterdichte garanties, jij ook?

RAUTITAN is hét efficiënte, flexibele en universele systeem voor de installatie van drinkwater-, verwarmings- en gasinstallaties.

Betrouwbare warmte met de terreinleidingen van REHAU

Nu verduurzaming wereldwijd steeds een belangrijker thema wordt, groeit de vraag naar hoogwaardige terreinleidingsystemen die de uitstoot van CO2 minimaliseren.

Verleggen van vloerverwarming wordt snelle eenmansklus

Wist u dat u tot wel 30% aan tijd kunt besparen? De oplossing hiervoor is het RAUTHERM SPEED klittenbandsysteem voor het verleggen van vloerverwarming in een nieuwe dimensie.

 

RAUTITAN - uniek en snel voor een hygiënische drinkwaterinstallatie

Het is van groot belang om bij de keuze van het leidingsysteem de toekomst in het vizier te houden. RAUTITAN biedt een totaalpakket voor een veilig transport van drinkwater en overtuigt door haar snelle, veilige en unieke verbindingstechniek.