Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

RET Bouwproducten is een toonaangevende importeur en leverancier van vier volwaardige hoofdgroepen: Plaatmateriaal, Gevelbekleding, Interieur Producten en Bouwkundige Brandpreventie. Zij leveren diverse eigen en internationale merken exclusief in Nederland uitsluitend aan de hout- & bouwmaterialenhandel en industriële verwerkers.

Contactgegevens

RET Bouwproducten
Cartesiusweg 127 a
3534 BC Utrecht
Nederland

Een nieuwe badkamer binnen 48 uur

Een badkamer renoveren kan een omvangrijk project zijn. Het kost veel tijd om het bestaande tegelwerk te verwijderen, de wand voor te strijken en te stucen. Traditioneel tegelwerk geeft bovendien dagenlang rommel.

 

Fortalit NG, uw gevel verdient het!

Fortalit NG is volledig recyclebare gevelbekleding voor nieuwbouw- én renovatieprojecten. Het product onderscheidt zich op de gevelmarkt door de unieke prijs/kwaliteitsverhouding.

Razendsnel en stofvrij naadloze wanden opzetten

Walls2Paint is een nieuw en innovatief wandpanelensysteem waarmee u snel, en zonder veel handelingen, binnenmuren verfraait of grote ruimtes opdeelt.

Ideaal voor bijvoorbeeld renovatie, nieuwbouw of utiliteitsbouw.

 

Kompas in gevellandschap

Gevelproducten.nl is een online platform waar iedereen, die betrokken is bij een ‘gevelklus’ wegwijs wordt in het enorme aanbod materialen en merken.

Ambiwalls - de eerste naadloze wandoplossing voor een sfeervol interieur

De wandpanelen van Ambiwalls hebben een basis van spaanplaat en zijn afgewerkt met hoogwaardige decoratieve folie. De panelen kenmerken zich door de onopvallende klikverbinding tussen de panelen.

Vormstabiele deurplaat met de bewerkingseigenschappen van een plaat en de strenge kwaliteitseisen van een deur

Alustabiel is opgebouwd uit dóór-en-dóór Okoumé met geïntegreerde aluminium lagen. De aluminium lagen werken als een dampscherm, waardoor de deur nauwelijks krom kan trekken.

Traditioneel tegelwerk of kant & klare panelen?

Het biedt de opdrachtgever namelijk een razendsnelle én meer onderhoudsvriendelijke oplossing bij het bekleden of renoveren van sanitaire ruimtes. Met een fraai eindresultaat, niet van ‘echt’ te onderscheiden. 

 

ISIcompact; speciaal ontwikkeld voor bekleden van bedrijfspanden

Het product is uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie en biedt een duurzame, onderhoudsarme oplossing. Het complete assortiment is opgebouwd uit meer dan vijftig kleuren en bijpassende ISIcompact schroeven.

’Houten gevelbekleding, terug van weggeweest’

Gevels zijn één van de eerste dingen waar we naar kijken bij gebouwen. De bekleding van de gevel is daarom een belangrijk onderdeel van een bouwkundige constructie. Gevelbekleding kennen we in vele soorten en maten.

Vernieuwde Fibo-Trespo color collectie uitgebreid met extra matte afwerking

In dat kader is de Color collectie uitgebreid met 12 extra matte kleuren. Een mooie aanvulling op het al brede assortiment, waarbij gekozen kan worden uit verschillende kleuren, structuren, voegbreedte en tegelverdeling. 

Bouwbrandwerend.nl website voor handel, techniek en regelgeving

Om een gebouw brandveilig te maken, moet het voldoen aan de eisen die worden gesteld volgens het bouwbesluit. In het bouwbesluit staan de minimum eisen beschreven.

Badkamers reeks huurwoningen in Wijk bij Duurstede gerenoveerd met Fibo Trespo

Tijd- en geldbesparing spelen een grote rol bij de keuze voor Fibo Trespo. Ook is het voor de opdrachtgever belangrijk dat bewoners zo weinig mogelijk hinder ondervinden.

Gevelproducten.nl het breedste assortiment gevelbekleding onder één dak

Gevelproducten.nl biedt voor zowel de professionals in de bouw als de opdrachtgevers een centrale plek om snel en eenvoudig wegwijs te worden in het grote aanbod in gevelbekleding.

Fibo Trespo: Badkamerrenovatie in 2 dagen

Met de kant en klare wandpanelen van Fibo Trespo is het mogelijk om de badkamer binnen twee dagen - zonder breekwerk en minimaal overlast voor de bewoners – te renoveren.

Gevelproducten.nl presenteert natuurlijk naaldhout voor aan de gevel

Ziet u door de bomen het bos nog in het enorme aanbod gevelbekleding? Het online platform gevelproducten.nl biedt inspiratie in de vele materiaalmogelijkheden anders dan baksteen.