Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Saint-Gobain Gyproc is wereldwijd de marktleider op het gebied van gipsproducten en systemen voor de binnenafbouw. Saint-Gobain Gyproc Nederland is onderdeel van Saint-Gobain, de grootste producent van bouwmaterialen ter wereld. Voor de binnenafbouw biedt Saint-Gobain Gyproc architecten, aannemers, montagebedrijven en de handel een totaaloplossing. Zo voorzien wij in zowel wandsystemen, plafond- en vloeroplossingen en oplossingen voor het brandwerend bekleden van staalconstructies. Daarnaast bieden wij voor de natte binnenafbouw een compleet assortiment stukadoorsmaterialen aan.

Contactgegevens

Saint-Gobain Gyproc Nederland
Stuartweg 1
4131 NH Vianen
Nederland

Saint-Gobain Solutions en Gyproc introduceren Afbouwpakketten®

De gehele bouwkolom kampt met steeds meer uitdagingen die van invloed zijn op de bedrijfsvoering en het rendement van bouwend Nederland.

‘Een binnenwand is veel meer dan een lijntje op een bouwtekening’

Vandaag de dag moeten we steeds efficiënter met onze tijd en ruimte omgaan. Niet alleen het ontwerpen en het bouwen van ruimtes verandert, ook de fabrikanten gaan met hun tijd mee.

 

Meer netto hoogte met nieuwe Gyproc SoundBloc plafond- en vloersysteem

De Gyproc SoundBloc systemen zijn uitgebreid met het SoundBloc plafond/vloersysteem. SoundBloc systemen staan garant voor akoestisch comfort. Tevens vergroten Gyproc SoundBloc wandsystemen het netto vloeroppervlak.

Activ’Air technologie verbetert binnenluchtkwaliteit

De luchtkwaliteit in afgesloten ruimtes laat vaak te wensen over. We kunnen zo heel wat schadelijke stoffen inademen.

Wanden en plafonds van Gyproc spelen grote rol in transformatie Molenwerf

Een aantal jaren geleden kwam het Achmea-kantoorpand Molenwerf aan de Amsterdamse Haarlemmerweg leeg te staan. Mede gezien door de mooie locatie werd besloten tot transformatie.

Dunne wand isoleert geluid en vergroot oppervlak hotelkamer

In hartje Amsterdam staat het Notting Hill hotel. Zodra je het gebouw binnenstapt waan je je direct in een wereld van luxe, elegantie en stijl. Dat dit 4/5-sterren hotel voorheen een kantoorgebouw was, is nauwelijks voor te stellen.

Saint-Gobain Gyproc lanceert nieuw handgips Gyproc Xact

Het bedrijf verbreedt hiermee zijn portfolio van stukadoorgipsen. Gyproc Xact zorgt dankzij een verfijnde korrelopbouw voor een perfect wit resultaat.

Glasroc F geschikt als brandwerende staalbekleding

Gyproc Glasroc F-gipsplaten beschikken nu over een
H1-classificatie: de hoogste norm voor vochtgedrag (NEN-EN 15283-1 (CE)).

Gyproc introduceert brandveilige en geluidsisolerende wanddoos

Gyproc introduceert de Glasroc F FireBox, een wanddoos voor elektrische installaties. De nieuwe Gyproc-innovatie is gemaakt van hoogwaardig gips met glasvezelwapening en heeft een brandwerendheid van zestig minuten.

Nieuwe gipsplaat zorgt voor gezond binnenklimaat

Saint-Gobain Gyproc lanceert de DuraGyp Comfort, een nieuwe gipsplaat die niet alleen zeer stootvast is, maar dankzij ACTIV air-technologie ook voor een gezonder binnenklimaat zorgt.

Data en elektra overal beschikbaar

Gyproc speelt met de Cable Stud in op de groeiende vraag naar blijvende flexibiliteit in installaties, om zo een langere economische levensduur van gebouwen te realiseren.