Meer weten over deze leverancier?

Stel een vraag of vraag documentatie aan:
  • CAD-bestanden, BIM-objecten en bestekteksten
  • Brochures en uitvoeringsvoorschriften
  • Projectondersteuning waar nodig

Omschrijving

Ecophon is een toonaangevende leverancier van akoestische oplossingen. We dragen bij aan een gezonde binnenomgeving die kwaliteit van leven, welzijn en prestaties van mensen verbetert. Onze zintuigen hebben zich gedurende duizenden jaren ontwikkeld om goed te functioneren in de natuur. Onder ons motto “a sound effect on people” is het onze ambitie om deze ideale natuurlijke geluidsomgeving in onze hedendaagse binnenruimtes terug te brengen.

 

De principes die ons leiden in ons werk zijn gebaseerd op ons Zweedse erfgoed. In al onze activiteiten staan een menselijke benadering en een gemeenschappelijke verantwoordelijkheid voor het leven en de toekomstige uitdagingen van de mens centraal.

 

Ecophon is onderdeel van de Saint-Gobain Group, wereldwijd marktleider in duurzame oplossingen voor leefomgevingen. Saint-Gobain behoort tot de top 100 industriële groepen in de wereld en zet zich continu in voor innovatie om leefruimtes comfortabeler te maken.

Contactgegevens

Saint-Gobain Ecophon
Parallelweg 17
4878 AH Etten-Leur
Nederland

Saint-Gobain API introduceert de vernieuwde Quick-Lock 24 RE systemen

Inspelend op de veranderende vraag heeft Saint-Gobain API de Quick-Lock 24 RE systemen vernieuwd. Dankzij de introductie van een nieuw type hoofdprofiel is een evenwichtiger systeem aanbod mogelijk.

Ecophon Focus ™ Ds combineert superieure akoestiek met een strakke, naadloze look

Het Ecophon Focus™ Ds plafondsysteem is al jaren toonaangevend als het gaat om esthetisch design in combinatie met hoogwaardige akoestiek.

Nieuwe ontwerpopties met vrijhangend akoestisch paneel Solo Matrix

De Ecophon Solo-familie vrijhangende eilanden is uitgebreid met het akoestische paneel Solo Matrix.

Een nieuwe dimensie in functionele akoestiek

Ecophon Focus™ Levels is een ontwerpsysteem dat bestaat uit akoestische panelen in verschillende diktes, afmetingen en kleuren.

Ecophon Focus™ Lp geeft een lineair gevoel aan elke ruimte

Door de unieke vlakke integratie van installaties en verlichting heeft het plafond een strakke uitstraling wat een ruimtelijk gevoel geeft aan het interieur.

Hygiënisch én akoestisch wandpaneel voor ziekenhuizen

Daarnaast is een goede geluidsomgeving in de zorg van groot belang.

Nieuw: Solo vrijhangend plafondpaneel in textiel

Hiermee biedt Ecophon nu een volledig assortiment plafondeilanden van hoge kwaliteit, zowel in standaard als in textiel uitvoering.

Ecophon Master Matrix combineert perfecte akoestiek met aantrekkelijk design

Het zwevende plafondsysteem is uitermate geschikt voor grote ruimtes en in gebouwen met betonkernactivering. Master™ Matrix is leverbaar in 7 verschillende paneelmaten en biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden.

 

Ecophon Solo™ Rectangle Line combineert verlichting en absorptie in één element

Ecophon Solo™ Rectangle Line is een vrijhangend element met een geïntegreerd verzonken armatuur.

Ecophon lanceert nieuwe akoestische oplossingen voor zwembaden

Binnenzwembaden behoren tot de meest kritieke omgevingen voor bouwmaterialen. Ecophon heeft een serie akoestische oplossingen ontwikkeld die aan alle eisen voldoet.

Ecophon Akusto™ One – extra geluidsabsorptie waar het nodig is

Ecophon Akusto™ One is een reeks akoestische wandpanelen die in elk interieurontwerp passen. Met legio mogelijkheden in vorm, formaat, oppervlakteafwerking én kleur creëer je de juiste sfeer en een optimale geluidsomgeving.

Nieuwe opties in Ecophon Solo programma

Ecophon heeft haar meest trendy systeemgroep, Ecophon Solo™ akoestische plafondeilanden en baffles, uitgebreid met verrassende nieuwe vormen, unieke grotere maten en geïntegreerde lichtarmaturen.

Ecophon breidt programma akoestische eilanden uit

Bijna 10 jaar geleden lanceerde Ecophon de eerste akoestische plafondeilanden op de markt: Ecophon Solo.

Extra geluidsabsorptie waar nodig met Ecophon Akusto One

Inmiddels heeft Akusto One zijn functionaliteit en veelzijdigheid bewezen. 

Ecophon introduceert akoestisch plafond met 3-dimensionale look

Door het diagonale kantontwerp zakt het paneel aan een zijde 10 mm door en aan de andere 30 mm. Dit creëert een 3-dimensionale look en feel.